Enteriőrfotózás

Minhargo enteriőr

Ebben a galériában egy hangulatos, modern, elegáns vidéki otthont tekinthet meg. A projektet a Gepetto Design megbízására készítettem, akik legújabb tervezésük megörökítésére kértek fel.

Projekt leírás:

A tervezők elegáns, impozáns, mégis kényelmes és praktikus tereket alkottak meg. Vidám, de harmonikus színeket használtak, a berendezési tárgyak pedig a skandináv országok stílusát idézik. A képeken szerettem volna visszaadni az érzést, amelyet magam is tapasztaltam: a házba lépve rögtön otthonosság fogadott, kiegyensúlyozott atmoszférával. Az ingatlanról videós felvételeket is készítettem, amelyek megkoronázzák ezt a kellemes hangulatú portfóliót, összekapcsolják a fotókon látottakat. Nagy hangsúlyt fektettem továbbá az apró részletekre, hogy kellően bemutathassam a tervezők egyedi stílusát.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés

Enteriőrvideó-készítés

Válasszon újszerű és kiemelkedő formát enteriőrök, teljes épületek megörökítésére! A videós szolgáltatással az ingatlan teljes dokumentálását valósítom meg, az elkészült mozgóanyagok pedig valóban egyedi elemeivé válnak bármely portfoliónak.

ÁrkérésReferenciák