Épületfotózás és Enteriőrfotózás

Attila99Loft

Luxusapartmanok Budán: ismét egy különleges projektben vehettem részt, ahol egy újabb kivételes épületet örökítettem meg kívül-belül. Minden részletében kidolgozott és modern design várja a következőkben, görgessen lejjebb!

Projekt leírás:

A minőségi élettér egyre fontosabb a városi építészetben, melyet remekül példáz e felső kategóriás lakóház. Letisztultság, friss színek, érzékeny részletek és rengeteg növény látható a terekben, amely egy-egy szelete már-már művészi minőségekbe hajlik. A természetes árnyalatok, anyagok, fények használata kontrasztot alkot a mesterséges, hideg városi környezettel – pont ahogyan az otthonunkba érkezve erre igényünk van. A portfólióban az előbbi hangulatot megjelenítő enteriőrfotóimon kívül homlokzati és további kültéri részeket bemutató képek is láthatóak. Ezek jó részét drón segítségével készítettem, hogy minden oldaláról bemutathassam az épületet.
Bővebb információ: Attila99Loft

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés