Enteriőrfotózás

Fullton rezidencia

A budai villák sokszínűsége garantáltan lenyűgözi az építészet szerelmeseit: kreativitás és rendhagyó formák jellemzik Budapest e szegletét, ami fotós szemmel is rengeteg kihívást rejt.

Projekt leírás:

A Skyline Residence egyedi épületei a Bauhaus vonalvezetését és formavilágát idézik meg: játékosság, letisztultság, látványos aszimmetria és hatalmas ablakok határozzák meg az összképet. Megrendelőm számára teljes körű, komplex fotózást készítettem, amely során a villák minden részlete megtekinthető. A galériában az épület nappali fényben és esti megvilágításban is látható, széles látószögű objektívval megörökítve, és egészen közeli vágatban is. A világítástechnika dokumentálása hangsúlyos helyet kapott a fotók között: a kék ég, a modern megoldások és a meleg, sárgás fények exkluzív hatást keltenek. Amennyiben szívesen nézegetne még különleges épületeket a budai oldalról, tekintse meg portfólióm további galériáit is!

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés