Épületfotózás és Enteriőrfotózás

Hefron Rezidencia

A letisztult nem egyenlő az egyhangúval – és ez a projekt tökéletesen példázza a kijelentést. A dinamikus, modern épület minden részletében megtestesíti a kreativitást, görgessen tovább a teljes galériáért!

Projekt leírás:

A budai oldal számos építészeti remeket rejt, amely izgalmas kihívás egy fotós számára. A különleges épületet nappali fényben, és színes, éjszakai megvilágításban is lefotózhattam, amely páratlan atmoszférát teremtett a fényképeken. Az épület külső megjelenése, homlokzata már önmagában is elegendő megörökítésre váró elemet tartalmazott, azonban a belső terekre is érdemes volt figyelmet fordítani. Az enteriőrök tovább viszik a kint látott minimalizmust, az otthonosság kellemességével – fotóimon ezeket az érzeteket igyekeztem megjeleníteni. A portfólió során drónnal is készítettem képeket, hogy bemutathassam az épület teljesét, illetve az elegánsan rendezett kertet is, amely körbeöleli ezt a különleges villát.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés
Architecture & Design

Offline megjelenés az OCTOGON címlapon és benne a magazinban

Külön öröm megosztanom, hogy a fényképek az Octogon Magazin lapjain is láthatóak, ahol többet is megtudhattok az impozáns épületről.

Megnézem