A drónfelvétel készítésről

Drónfelvétel készítés során egy drónhoz rögzített fényképezőgéppel történik a képek elkészítése. A szerkezet segítségével egyedülálló fényképek születnek, melyek alkalmasak arra, hogy akár egy hatalmas terület egészét felöleljék. Saját munkásságomban leginkább épületfotózással foglalkozom, ezen a területen pedig egyre divatosabb és keresettebb a drónnal történő fényképezés. Mint fotósnak, számos kihívást jelent: alkalmazkodni kell a szóban forgó terület adottságaihoz, például megtalálni azt az idősávot és pontot, ahol a legtökéletesebb képek kattinthatóak el. És hogy kiknek javaslom a drónos képek megrendelését? Legfőképpen építész irodáknak, de bárkinek, aki igazán látványos képekkel szeretné felhívni magára a figyelmet: például szállodák, fürdők, kerthelységgel rendelkező vendéglátóhelyek, parkok, irodakomplexumok számára. A felhasználás tárháza pedig végtelen: katalógusokban is igazán grandiózus hatást kelt, de az online media platformokon is segít kiemelkedni a hatalmas reklámzajból.

A kulisszák mögött

Ha kíváncsi, hogyan is zajlik egy épületfotózás, tekintse meg a Nemzeti Táncszínház teljes körű megörökítéséről készült videómat! A nagyszabású projekt igazi kihívás volt számomra, így a munka minden fázisa izgalmas és új lehetőségeket rejtett magában.

Projektek

Nézzen körül korábbi munkáim folyamatosan frissülő galériájában!

Valósítsuk meg az Ön projektjét is!

Írja meg néhány mondatban, hogy hogyan lehetek segítségére az enteriőrfotózásban, és felveszem Önnel a kapcsolatot. E-mail: hlinkazsolt@gmail.comTelefon: +36 20 9144 391

További szolgáltatások

ÉPÜLETFOTÓZÁS

Külső és belső terek teljes körű fotózása online vagy nyomtatott médiafelületekre. A legmodernebb technikai felszereltséggel, gyors és professzionális feldolgozással, a megrendelői igényeket szem előtt tartva.

ENTERIŐRFOTÓZÁS

Enteriőrfotóim erőssége, hogy olyan szemszögből tudjam bemutatni a belső tereket, amikbe a néző első látásra bele tud szeretni. A színvonalas utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

WEB DESIGN

Három különböző évben nyertem el az Év honlapja díjat. Cégek és magánszemélyek számára tervezek letisztult, jól kezelhető reszponzív weboldalakat a legfrissebb trendek figyelembe vételével.

GRAFIKAI TERVEZÉS

Kreatív kiadványok, prospektusok, céges anyagok készítése, esetleg komplett arculati elemek tervezésével cégek, vállalkozások számára. Online és offline felületre is. Teljes nyomtatása való előkészítés.

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Prospektusok, magazinok, kiadványok, könyvek, leporellók, szórólapok, mappák, plakátok szerkesztése a megrendelő igényei szerint, valamint a saját ízlésvilágommal kombinálva.

NYOMDAI SZOLGÁLTATÁS

Komplett nyomdai munkafolyamatok kicsi és nagy példányszámú nyomdai termékek előállítására, digitális és ofszet technológiával.