Miben segíthetek?

Légifelvétel

Drón fotózásról

Drónfelvétel készítés során egy drónhoz rögzített fényképezőgéppel történik a képek elkészítése. A szerkezet segítségével egyedülálló fényképek születnek, melyek alkalmasak arra, hogy akár egy hatalmas terület egészét felöleljék. Saját munkásságomban leginkább épületfotózással foglalkozom, ezen a területen pedig egyre divatosabb és keresettebb a drónnal történő fényképezés. Mint fotósnak, számos kihívást jelent: alkalmazkodni kell a szóban forgó terület adottságaihoz, például megtalálni azt az idősávot és pontot, ahol a legtökéletesebb képek kattinthatóak el. És hogy kiknek javaslom a drónos képek megrendelését? Legfőképpen építész irodáknak, de bárkinek, aki igazán látványos képekkel szeretné felhívni magára a figyelmet: például szállodák, fürdők, kerthelységgel rendelkező vendéglátóhelyek, parkok, irodakomplexumok számára. A felhasználás tárháza pedig végtelen: katalógusokban is igazán grandiózus hatást kelt, de az online media platformokon is segít kiemelkedni a hatalmas reklámzajból.

Árajánlatkérés

Projektek

Nézzen körül korábbi munkáim folyamatosan frissülő galériájában!

Légi felvétel drón segítségével

Izgalmas kiegészítő elem lehet egy-egy videó, amely látványosan mutatja be az épületeket. Az 1-2 perces felvételek részében vagy akár teljes egészében körüljárják az épületet, így a megtekintése által egyedi élményt nyújtanak.

Árajánlatkérés
Kapcsolat

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés

További szolgáltatások

Épületfotózás - Hlinka Zsolt - Ingatlan, iroda, étterem, hotel külső-belső fényképezése.

Épületfotózás

Külső és belső terek teljes körű fotózása online vagy nyomtatott médiafelületekre. A legmodernebb technikai felszereltséggel, gyors és professzionális feldolgozással.

Bővebben

Enteriőrfotózás

Enteriőrfotóimban megragadom a terek egyedi hangulatát. A cél, hogy a néző első látásra beleszeressen az adott térbe. A színvonalas, aprólékos utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

Bővebben

Ingatlanfotózás

Lakásfotózás szolgáltatásomat leginkább azok számára ajánlom, akik valamely hirdetéshez szeretnék használni a fotókat: például eladáshoz, kiadáshoz, az Airbnb vagy más online platform felületén.

Bővebben