Miben segíthetek?

Légifelvétel

Drón fotózásról

Drónfelvétel készítés során egy drónhoz rögzített fényképezőgéppel történik a képek elkészítése. A szerkezet segítségével egyedülálló fényképek születnek, melyek alkalmasak arra, hogy akár egy hatalmas terület egészét felöleljék. Saját munkásságomban leginkább épületfotózással foglalkozom, ezen a területen pedig egyre divatosabb és keresettebb a drónnal történő fényképezés. Mint fotósnak, számos kihívást jelent: alkalmazkodni kell a szóban forgó terület adottságaihoz, például megtalálni azt az idősávot és pontot, ahol a legtökéletesebb képek kattinthatóak el. És hogy kiknek javaslom a drónos képek megrendelését? Legfőképpen építész irodáknak, de bárkinek, aki igazán látványos képekkel szeretné felhívni magára a figyelmet: például szállodák, fürdők, kerthelységgel rendelkező vendéglátóhelyek, parkok, irodakomplexumok számára. A felhasználás tárháza pedig végtelen: katalógusokban is igazán grandiózus hatást kelt, de az online media platformokon is segít kiemelkedni a hatalmas reklámzajból.

Árajánlatkérés

Projektek

Nézzen körül korábbi munkáim folyamatosan frissülő galériájában!

Légi felvétel drón segítségével

Izgalmas kiegészítő elem lehet egy-egy videó, amely látványosan mutatja be az épületeket. Az 1-2 perces felvételek részében vagy akár teljes egészében körüljárják az épületet, így a megtekintése által egyedi élményt nyújtanak.

Kapcsolat

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés

További szolgáltatások

Épületfotózás - Hlinka Zsolt - Ingatlan, iroda, étterem, hotel külső-belső fényképezése.

Épületfotózás

Külső és belső terek teljes körű fotózása online vagy nyomtatott médiafelületekre. A legmodernebb technikai felszereltséggel, gyors és professzionális feldolgozással.

Bővebben

Enteriőrfotózás

Enteriőrfotóimban megragadom a terek egyedi hangulatát. A cél, hogy a néző első látásra beleszeressen az adott térbe. A színvonalas, aprólékos utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

Bővebben

Ingatlanfotózás

Lakásfotózás szolgáltatásomat leginkább azok számára ajánlom, akik valamely hirdetéshez szeretnék használni a fotókat: például eladáshoz, kiadáshoz, az Airbnb vagy más online platform felületén.

Bővebben