Urban Symmetry

6 000 Ft

+ postaköltség

Limitált kiadású könyv

Terjedelem: 164 oldal – 30x24cm
ISBN: 978-615-00-1119-6
Megjelenés: 2018
Adatvédelem


Cikkszám 036894 Kategória


Megosztás

Hogy miért a szimmetria? Mert tökéletes: olyan tudatos, vagy véletlenszerű kompozíció, amely a makulátlan egyensúlyt örökíti meg. Művészi törekvéseim a kezdetek óta e kép köré épülnek, és megannyi oldalról közelítik meg a motívumot, amely számomra kimeríthetetlen ihletforrás. Első, limitált kiadású kötetem a szimmetriák kutatásának dokumentációja, amely az elmúlt évek alkotásait gyűjti csokorba. Hosszas válogatás során, tudatosan rendeztem sorba az egymást követő fejezeteket, amelyek így bepillantást engednek koncepcióim folyamatos fejlődésébe és épülésébe.

A fotográfiák helyszíne Budapest. A szüntelenül kavargó és sosem nyugvó főváros számtalan helyszínt kínál – amelyek feltérképezésére talán egy élet is kevés -, könyvemben így minél több jellegzetes komponenst igyekszem megragadni. Helyet kapnak egymás mellett az elegáns, magasztos épületek, mint a Parlament vagy az Operaház, de a megannyi titkot rejtő bérházak és oly sok embert kiszolgáló metróhálózatok is. A városi közeget azonban megfosztom lakóitól, hogy az építmények önmagukban mutathassák meg szerkezetüket: ez az elhagyatottság tovább emeli képeim misztikus megjelenését, és közelebb hoz ahhoz a földöntúli harmóniához, amelyet láttatni szeretnék.

A limitált kiadású és egyenként dedikált, 164 oldalas kiadványban sorozataim 112 darabja tekinthető meg. A fotográfiák egy különleges utazásra hívják a kötet tulajdonosát: a felfedezés és az elmélyülés lehetőségét kínálják, amelyet a prémium minőségű nyomtatott képek garantálnak. A könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható, kizárólag a Focus Gallery-ben vásárolható meg, személyesen vagy online itt. Ha szeretné megismerni Budapest rejtett szimmetriáit, látogasson el a Budafoki út 64. szám alá, vagy rendelje meg itt!

Privacy Preference Center