Miben segíthetek?

Ingatlanfotózás

Fotóimmal szívesen támogatom lakberendezők, belsőépítészek munkáját. Egy professzionálisan elkészített képanyaggal könnyebbé válhat az értékesítés, emellett a portfólió színvonala is emelhető. Természetesen az építészek mellett magánszemélyek otthonát, házát is örömmel megörökítem, keressen bizalommal.

Irodafotózás

Büszke irodája belső kialakítására? Mutassa meg egy profi fotósorozattal! Támogassa online megjelenését, vagy adjon betekintést partnerei számára a munkavégzés helyszínére – a színvonalas képekkel cége presztízséhez járulhat hozzá. Kisebb családias irodák, de akár irodaházak befotózását is vállalom.

Étteremfotózás

Éttermek, vendéglátóhelyek esetén különösen fontos szerepet játszik az enteriőrfotózás. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy tükrözzem azt az egyedi hangulatot, amit leendő vendége látogatáskor megtapasztalhat. Az online megjelenés szempontjából is lényeges, a social media platformokról nem hiányozhatnak a látványos enteriőrfotók.

Hotelfotózás

Grandiózus hotelek, hangulatos panziók, illetve akár kisebb Airbnb lakások számára is szívesen készítek fotósorozatokat. Legyen bármekkora is a tér, a cél ugyanaz: segíteni az Ön iránt érdeklődő vendégeket a döntési helyzetben, amikor szálláshelyet választanak. Ebben segítenek egyedi látásmóddal elkészített képeim.

Az enteriőrfotózásról

Enteriőrfotózás során számos szempont figyelembevételével indítom el projektjeimet. Legelőször is felmérem, hogy mi az ügyfél motivációja. Az eladás segítése? Referencia fotó készítés? Esetleg a tér művészeti értékeinek megmutatása? A cél meghatározása után felmérem a lehetőségeimet, illetve megismerem az adott tér sajátos hangulatát, amelyet elkészült képeimen láttatni szeretnék.  Fontos, hogy reális, de mégis érzékeny, egyedi látásmódot jelenítsek meg a projektjeimben, melyek kihangsúlyozzák és bemutatják az irodák, éttermek, lakások, stb. valódi szépségét. Minden megrendelésem során az egyediség keresése hajt, személyre szabottan valósítom meg az ügyfeleimmel létrehozott közös elképzeléseket. Fotóim különlegessége, hogy igyekszem átültetni a művészeti projektek során kialakított stílusomat az alkalmazott területekre is. Letisztultság, izgalmas kompozíciók, és vissza-visszatérő szimmetriakeresés hatja át a fotóanyagot, amely így sokkal több egy egyszerű dokumentációnál.

A kulisszák mögött

Ha kíváncsi, hogyan is zajlik egy épületfotózás, tekintse meg a Nemzeti Táncszínház teljes körű megörökítéséről készült videómat! A nagyszabású projekt igazi kihívás volt számomra, így a munka minden fázisa izgalmas és új lehetőségeket rejtett magában.

Valósítsuk meg az Ön projektjét is!

Írja meg néhány mondatban, hogy hogyan lehetek segítségére az enteriőrfotózásban, és felveszem Önnel a kapcsolatot. E-mail: hlinkazsolt@gmail.comTelefon: +36 20 9144 391

További szolgáltatások

ÉPÜLETFOTÓZÁS

Külső és belső terek teljes körű fotózása online vagy nyomtatott médiafelületekre. A legmodernebb technikai felszereltséggel, gyors és professzionális feldolgozással, a megrendelői igényeket szem előtt tartva.

DRÓNOS FOTÓZÁS

Légi felvételekkel még egyedibbé, kiemelkedőbbé tudjuk tenni a bemutatásra szánt épületet, területet, vagy objektumot. Már néhány drónnnal készült kép is meghatározó lehet a tömegből való kitűnésre.

WEB DESIGN

Három különböző évben nyertem el az Év honlapja díjat. Cégek és magánszemélyek számára tervezek letisztult, jól kezelhető reszponzív weboldalakat a legfrissebb trendek figyelembe vételével.

GRAFIKAI TERVEZÉS

Kreatív kiadványok, prospektusok, céges anyagok készítése, esetleg komplett arculati elemek tervezésével cégek, vállalkozások számára. Online és offline felületre is. Teljes nyomtatása való előkészítés.

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Prospektusok, magazinok, kiadványok, könyvek, leporellók, szórólapok, mappák, plakátok szerkesztése a megrendelő igényei szerint, valamint a saját ízlésvilágommal kombinálva.

NYOMDAI SZOLGÁLTATÁS

Komplett nyomdai munkafolyamatok kicsi és nagy példányszámú nyomdai termékek előállítására, digitális és ofszet technológiával.