Miben segíthetek?

Ingatlanfotózás

Fotóimmal szívesen támogatom lakberendezők, belsőépítészek munkáját. Egy professzionálisan elkészített képanyaggal könnyebbé válhat az értékesítés, emellett a portfólió színvonala is emelhető. Természetesen az építészek mellett magánszemélyek otthonát, házát is örömmel megörökítem, keressen bizalommal.

Irodafotózás

Büszke irodája belső kialakítására? Mutassa meg egy profi fotósorozattal! Támogassa online megjelenését, vagy adjon betekintést partnerei számára a munkavégzés helyszínére – a színvonalas képekkel cége presztízséhez járulhat hozzá. Kisebb családias irodák, de akár irodaházak befotózását is vállalom.

Étteremfotózás

Éttermek, vendéglátóhelyek esetén különösen fontos szerepet játszik az enteriőrfotózás. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy tükrözzem azt az egyedi hangulatot, amit leendő vendége látogatáskor megtapasztalhat. Az online megjelenés szempontjából is lényeges, a social media platformokról nem hiányozhatnak a látványos enteriőrfotók.

Hotelfotózás

Grandiózus hotelek, hangulatos panziók, illetve akár kisebb Airbnb lakások számára is szívesen készítek fotósorozatokat. Legyen bármekkora is a tér, a cél ugyanaz: segíteni az Ön iránt érdeklődő vendégeket a döntési helyzetben, amikor szálláshelyet választanak. Ebben segítenek egyedi látásmóddal elkészített képeim.

Az enteriőrfotózásról

Enteriőr fotózás során számos szempont figyelembevételével indítom el projektjeimet. Legelőször is felmérem, hogy mi az ügyfél motivációja. Az eladás segítése? Referencia fotó készítés? Esetleg a tér művészeti értékeinek megmutatása? A cél meghatározása után felmérem a lehetőségeimet, illetve megismerem az adott tér sajátos hangulatát, amelyet elkészült képeimen láttatni szeretnék.  Fontos, hogy reális, de mégis érzékeny, egyedi látásmódot jelenítsek meg a projektjeimben,

melyek kihangsúlyozzák és bemutatják az irodák, éttermek, lakások, stb. valódi szépségét. Minden megrendelésem során az egyediség keresése hajt, személyre szabottan valósítom meg az ügyfeleimmel létrehozott közös elképzeléseket. Fotóim különlegessége, hogy igyekszem átültetni a művészeti projektek során kialakított stílusomat az alkalmazott területekre is. Letisztultság, izgalmas kompozíciók, és vissza-visszatérő szimmetriakeresés hatja át a fotóanyagot, amely így sokkal több egy egyszerű dokumentációnál.

A referenciafotózás fontosságáról

Megrendelőim egy része referenciafotózás kapcsán keres fel. De hogy pontosan mit is takar a kifejezés, milyen a jó portfolió, mire használható és hogyan érdemes felépíteni? Cikkemben ezeket a kérdéseket járom körbe és mutatom be szolgáltatásaimat.

Bővebben

Enteriőrvideó-készítés

Válasszon újszerű és kiemelkedő formát enteriőrök, teljes épületek megörökítésére! A videós szolgáltatással az ingatlan teljes dokumentálását valósítom meg, az elkészült mozgóanyagok pedig valóban egyedi elemeivé válnak bármely portfoliónak.

Több referencia videó
Kapcsolat

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés

További szolgáltatások

Épületfotózás - Hlinka Zsolt - Ingatlan, iroda, étterem, hotel külső-belső fényképezése.

Épületfotózás

Külső és belső terek teljes körű fotózása online vagy nyomtatott médiafelületekre. A legmodernebb technikai felszereltséggel, gyors és professzionális feldolgozással.

Bővebben

Ingatlanfotózás

Lakásfotózás szolgáltatásomat leginkább azok számára ajánlom, akik valamely hirdetéshez szeretnék használni a fotókat: például eladáshoz, kiadáshoz, az Airbnb vagy más online platform felületén.

Bővebben

Drón fotózás

A légi felvételekkel még látványosabbá teheti portfólióját. Segíthet kiemelkedni a reklámzajból. Az drónnal készített fényképek alkalmasak egy egész terület vagy éppen több elemből álló épületcsoportok bemutatására.

Bővebben