Enteriőrfotózás és videózás

BOTANIQ Hotel

Ebben a galériában a BOTANIQUE Turai Kastélyról készült képeimet tekintheti meg. Luxus, finomság és klasszikus elegancia járja át a különleges épületet, amelyhez egy gondosan komponált kert is tartozik. Bővebben…

Projekt leírás:

A kastély jelenleg szállodaként, rendezvényközpontként és turisztikai látványosságként üzemel. Hogy bemutassam az épület sokoldalúságát, kinti és benti fotózást is tartottam. A lélegzetelállító kertet szimmetria, míg a belső tereket elegáns eklektika jellemzi. A terek minden szeglete alapos tervezés eredménye, ezért az apró részletekre is nagy hangsúlyt fektettem, hiszen ezek összessége teremti meg a kastély egyedi atmoszféráját. A fényképek nyomtatásban is megjelentek, megtekinthetőek az OCTOGON Magazinban. A kastélyról és a botanikus parkról drónnal készült fotókat is készítettem, melyeket itt tekinthet meg.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés
Architecture & Design

Offline megjelenés az OCTOGON magazinban

Külön öröm megosztanom, hogy a fényképek az Octogon Magazin lapjain is láthatóak, ahol többet is megtudhattok az impozáns épületről.

Megnézem