Enteriőrfotózás

Gellért Hotel 2019

Nagyszerű projekt volt lefotózni a Gellért Hotel belső tereit: a nagy múltú épület számtalan különleges részlettel rendelkezik, melyeket izgalmas kihívás volt megörökíteni. Bővebben…

Projekt leírás:

Nagyszerű projekt volt lefotózni a Gellért Hotel belső tereit: a nagy múltú épület számtalan különleges részlettel rendelkezik, melyeket izgalmas kihívás volt megörökíteni. Az enteriőrben néhol megjelenik egyes elemeken a modernitás, melyeket a díszes szecessziós formavilág ölel körbe. A fotózás alkalmával arra fektettem a hangsúlyt, hogy a képeim tükrözzék és megidézzék a szálloda egyedi hangulatát.

A fotózást követően a képanyag teljes retusálását is magam készítem el. Minden projekt igényel utólagos korrekciót, de kifejezetten fontos enteriőrök esetében – a végleges sorozat tehát mentes minden zavaró tényezőtől és egyedülállóan mutatja be az adott épület szépségét.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés