Épületfotózás és enteriőrfotózás

Redendo ház fotózása

A Hegyvidéken járva számtalan lenyűgöző villát, építészeti remeket találhatunk. A táj és az épített környezet egybeolvadása izgalmas alap egy galéria elkészítéséhez, ezúttal Rosta S. Csaba luxusingatlan-fotózását valósítottam meg.

Projekt leírás:

Urban fotóimon visszatérő motívumok a geometriai formák és a különböző szimmetriák. A különleges építészeti tervezés pedig alaposan bővelkedett ezekben: a meredek talajra épített villa egyedi megoldásokat kívánt maga után, melyek teret adtak ahhoz, hogy különleges kompozíciókat valósíthassak meg. Mivel a megrendelés középpontjában egy luxusingatlan állt, fontos volt számomra, hogy teljes egészében visszaadhassam azt az exkluzivitást, minimalista eleganciát, melyet a villa megteremt. Nappali és esti megvilágításban is megörökítettem az épületet, hogy a világítástechnikai bravúrok is helyet kaphassanak a fotók között. Az épület monumentalitását nagylátószögű objektívek használatával képeztem le.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés
Architecture & Design

Offline megjelenés az OCTOGON magazinban

Külön öröm megosztanom, hogy a fényképek az Octogon Magazin lapjain is láthatóak, ahol többet is megtudhattok az impozáns épületről.

Megnézem