Naplás-tavi kilátó

Az organikus és a mesterséges formák harmóniái izgalmas szeletét képezik az építészetnek: a következőkben a Robert Gutowski Architects terve alapján készült kilátó fotóit nézheti meg.

Projekt leírás:

A népszerű turisztikai állomás, a Naplás-tó egyre több szabadba vágyót vonz sétára. A lenyűgöző panorámával rendelkező terep bemutatására készült el a modern kilátó, amely további lehetőséget nyújt az arra járóknak, hogy elmerülhessenek a természet különleges formáiban. Az építmény harmonikusan illeszkedik környezetébe (miközben ki is emelkedik abból), és a modern építészet jegyeit viseli magán. Fotóimon a kilátó monumentalitását és a táj szépségét egyszerre jelenítem meg. Előbbihez drónt is használtam, hogy teljes egészében láttathassam az épületet. Nagy szerepet kapnak a fotókon a színek: a növényzet élénk, nyugtató zöldje, az ég kékje és a faanyagok természetessége tovább erősíti az egységet, melyet a kilátó a környezetével alkot.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés