Közterület fotózás

Bástya park

Fotósként a városi fényképészetet találom a legizgalmasabbnak: a legtöbbször különleges épületeket mutatok be kívül és belül, ezúttal viszont a modern közterület-építészet került lencsém célpontjába.

Projekt leírás:

A városok meghatározó szegletei a közösségi terek, parkok: élhetőséget, kapcsolódási pontot teremtenek a lakosok számára. Megtervezésük tehát nem egyszerű feladat, ugyanis illeszkedniük kell a városképbe, praktikusnak, emellett időtállónak is kell lenniük. Az utóbbi évek trendjeként egyre több művészi elem, szín és izgalmas forma kap helyet, nem beszélve az esti megvilágításról. Erre remek példa a Bástya Park, ahol fotósként megannyi izgalmas részletet kaptam lencsevégre – természetesen a teljes képet mutató képek mellett. A park játékos vonalvezetését igyekeztem visszahozni kompozícióimmal, és nézőmnek virtuálisan is átadni a hely egyedi hangulatát.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés