Ingatlanfotózás

Zelendo fészek

Vannak azok az épületek, amelyekbe első látásra beleszeretünk: a Zelendo Fészek pont ilyen. Otthonos és modern építészeti megoldások és lélegzetelállító panoráma várja – görgessen tovább és nézze meg ezt a magával ragadó galériát!

Projekt leírás:

A projektben teljes épületfotózást valósítottam meg: a belső terek mellett az egész házat megörökíttettem, hogy helyet kaphasson a gyönyörű faborítás és a zöldellő környezet. A képek egy részén külön figyelmet szenteltem annak, hogy a panoráma is megcsodálható lehessen. A Zelendo Fészek megtervezésénél arra is figyeltek, hogy illeszkedjen a környezetébe: hogy ezt megfelelően bemutathassam, drónnal is készítettem felvételeket. De környezet és a külső borítás mellett az enteriőr szépsége sem elhanyagolható: az otthonosságról belül is a rengeteg fafelület gondoskodik, melyet kellemes árnyalatú bútorok és egyedi megoldások egészítenek ki.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés