Videókészítés

Válasszon újszerű és kiemelkedő formát enteriőrök, teljes épületek megörökítésére! A videós szolgáltatással az ingatlan teljes dokumentálását valósítom meg, az elkészült mozgóanyagok pedig valóban egyedi elemeivé válnak bármely portfoliónak.

Árajánlatkérés

Miben segíthetek?

Enteriőrvideó-készítés

Az utóbbi években egyre nagyobb teret kapott a lakások, boltok, éttermek bemutatása során a videós tartalom. Előnyük, hogy figyelemfelkeltőek, emellett tökéletesen alkalmasak arra, hogy a tereket egybefüggően jelenítsék meg. Egyértelművé teszik például a helyiségek kapcsolatát, arányait, illetve visszaadják az enteriőr egyedi atmoszféráját.

A felhasználhatóságot tekintve a lehetőségek tárháza végtelen: például segíthet kiemelkedni a tömegből, hozzájárulhat a vásárlói döntés meghozatalához legyen szó ingatlanhirdetésről vagy akár egy étterem kiválasztásáról. Amennyiben belsőépítészettel foglalkozik, portfólióját izgalmasan gazdagíthatják a mozgó tartalmak.

Ha felkeltette érdeklődését az enteriőrvideózás, kérje önállóan, vagy akár egészítse ki lakásfotózás-anyagát. Ha pedig a teljes ingatlant szeretné dokumentálni, az épületek külső megörökítéséhez válassza drónos fotózás és épületvideó-készítés szolgáltatásomat.

Épületvideó-készítés

Szolgáltatásom tartalmazza az épület teljes megörökítését, azaz a külső és belső terek videózását. A az elkészült anyagban az épületek minden oldala látható, több szögből. A felvételek legtöbbje drónnal készül, amely egyrészt alkalmas arra, hogy egészében láttassa az objektumokat, emellett az így készült videók lélegzetelállító látványt nyújtanak.

Felhasználásukat tekintve az épületvideózás során is széles a paletta: lakáshirdetéseknél jó választás lehet teljes lakóparkok bemutatására, de akár kisebb eladásoknál, például kertes házaknál is remekül alkalmazható.

De az eladások mellett más jellegű projektek is támogathatók a felvételekkel: szórakozóhelyek, éttermek, egyéb komplexumok is bemutathatók a videók segítségével, amelyek izgalmas elemek lehetnek a weboldalakon vagy a social media felületein alkalmazva.

Projektek

Nézzen körül korábbi munkáim folyamatosan frissülő galériájában!

YouTube

Iratkozzon fel!

Enteriőr és épület videókat készítek kiemelkedő és építészetileg hangsúlyos projektekről. A videók által közelivé erősebben érzékelhetővé válik a hangulat, az élmény, ami által még inkább bele tudunk helyezkedni a bemutatandó térbe. Ha szeretné a legfrissebb videókat is megkapni akkor kérem iratkozzon fel.

YouTube Csatorna
Szolgáltatás

Videó vágás

Az általam készített videókat magam vágom és utómunkázom. Tapasztalatim alapján profibb és teljesebb végeredmény születik, ha egy kézben van az összes feladat a videóval. Azért, hogy ki tudjam választani a tökéletes felvételeket, jóval több anyagot készítek, mint amit átadok. A videókban mini-animációk is helyet kapnak, hogy minél izgalmasabb és dinamikusabb hatást érjek el. A videókhoz jogtiszta zenéket használok. Minden projekthez a leginkább illeszkedő hangfájlt választom egy tárhelyről, de igény esetén az ügyfél által kiválasztott zene is beilleszthető.

A kulisszák mögött - Videó

Ha kíváncsi, hogyan is zajlik egy épületfotózás, tekintse meg a Nemzeti Táncszínház teljes körű megörökítéséről készült videómat! A nagyszabású projekt igazi kihívás volt számomra, így a munka minden fázisa izgalmas és új lehetőségeket rejtett magában.

Kapcsolat

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés

További szolgáltatások

Enteriőrfotózás

Enteriőrfotóimban megragadom a terek egyedi hangulatát. A cél, hogy a néző első látásra beleszeressen az adott térbe. A színvonalas, aprólékos utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

Bővebben

Ingatlanfotózás

Lakásfotózás szolgáltatásomat leginkább azok számára ajánlom, akik valamely hirdetéshez szeretnék használni a fotókat: például eladáshoz, kiadáshoz, az Airbnb vagy más online platform felületén.

Bővebben

Drón fotózás

A légi felvételekkel még látványosabbá teheti portfólióját. Segíthet kiemelkedni a reklámzajból. Az drónnal készített fényképek alkalmasak egy egész terület vagy éppen több elemből álló épületcsoportok bemutatására.

Bővebben