Miben segíthetek?

Irodaház fotózása

Mutassa be partnerei, leendő munkavállalói számára irodaházát! A fotósorozattal növelheti cége professzionális megjelenését, akár online (weboldal, social media), akár offline(katalógus, szórólap) platformokon helyezi el a képeket.

Hotel fotózása

Éttermek, szállodák, vagy akár kávézók számára kiemelten fontos bemutatni az adott tér hangulatát a weboldalakon, prospektusokban. Vendégei előzetes bepillantást nyerhetnek a szobákba, terekbe, amely döntő erejű lehet a vendéglátóhely kiválasztásakor.

Intézmény fotózása

A színházak, múzeumok, illetve egyéb közintézmények megörökítésében már erős tapasztalattal és referenciával rendelkezem, portfóliómban az épületfotózás, illetve a művészeti projektek között is talál a témában készült képanyagot.

Lakópark fotózása

A lakóparkok referencia fotózása létfontosságú az építészeknek, beruházóknak, kivitelezőknek, mivel hiteles vizuális bizonyítékokkal szolgál a korábbi sikerekről, erősítve a projekt vonzerejét és növelve az ügyfélbizalmat.

A referenciafotózás fontosságáról

Megrendelőim egy része referenciafotózás kapcsán keres fel. De hogy pontosan mit is takar a kifejezés, milyen a jó portfolió, mire használható és hogyan érdemes felépíteni? Cikkemben ezeket a kérdéseket járom körbe és mutatom be szolgáltatásaimat.

Bővebben

A kulisszák mögött - Videó

Ha kíváncsi, hogyan is zajlik egy épületfotózás, tekintse meg a Nemzeti Táncszínház teljes körű megörökítéséről készült videómat! A nagyszabású projekt igazi kihívás volt számomra, így a munka minden fázisa izgalmas és új lehetőségeket rejtett magában.

Kapcsolat

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés

További szolgáltatások

Enteriőrfotózás

Enteriőrfotóimban megragadom a terek egyedi hangulatát. A cél, hogy a néző első látásra beleszeressen az adott térbe. A színvonalas, aprólékos utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

Bővebben

Ingatlanfotózás

Lakásfotózás szolgáltatásomat leginkább azok számára ajánlom, akik valamely hirdetéshez szeretnék használni a fotókat: például eladáshoz, kiadáshoz, az Airbnb vagy más online platform felületén.

Bővebben

Drón fotózás

A légi felvételekkel még látványosabbá teheti portfólióját. Segíthet kiemelkedni a reklámzajból. Az drónnal készített fényképek alkalmasak egy egész terület vagy éppen több elemből álló épületcsoportok bemutatására.

Bővebben