Miben segíthetek?

Irodaház-fotózás

Mutassa be partnerei, leendő munkavállalói számára irodaházát! A fotósorozattal növelheti cége professzionális megjelenését, akár online (weboldal, social media), akár offline(katalógus, szórólap) platformokon helyezi el a képeket.

Hotelfotózás

Éttermek, szállodák, vagy akár kávézók számára kiemelten fontos bemutatni az adott tér hangulatát a weboldalakon, prospektusokban. Vendégei előzetes bepillantást nyerhetnek a szobákba, terekbe, amely döntő erejű lehet a vendéglátóhely kiválasztásakor.

Intézményfotózás

A színházak, múzeumok, illetve egyéb közintézmények megörökítésében már erős tapasztalattal és referenciával rendelkezem, portfóliómban az épületfotózás, illetve a művészeti projektek között is talál a témában készült képanyagot.

Üzemfotózás

Gyárak, üzemek számára is vállalok teljes körű befotózást. Az elkészült képanyaggal promótálhatja cégét álláshirdetés, üzletkötés vagy akár online és offline kommunikációja során. A drónos felvételkészítés is ajánlott, amellyel látványos fotók születnek.

A kulisszák mögött - Videó

Ha kíváncsi, hogyan is zajlik egy épületfotózás, tekintse meg a Nemzeti Táncszínház teljes körű megörökítéséről készült videómat! A nagyszabású projekt igazi kihívás volt számomra, így a munka minden fázisa izgalmas és új lehetőségeket rejtett magában.

Valósítsuk meg az Ön projektjét is!

Írja meg néhány mondatban, hogy hogyan lehetek segítségére az épületfotózásban, és felveszem Önnel a kapcsolatot. E-mail: hlinkazsolt@gmail.comTelefon: +36 20 9144 391

A cookie-k segítenek szolgáltatásaim biztosításában. Szolgáltatásaim használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.

2019  |  © Hlinka Zsolt Épület- és ingatlanfotózás |  Adatvédelem

További szolgáltatások

Enteriőrfotózás

Enteriőrfotóimban megragadom a terek egyedi hangulatát. A cél, hogy a néző első látásra beleszeressen az adott térbe. A színvonalas, aprólékos utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

Bővebben

Ingatlanfotózás

Lakásfotózás szolgáltatásomat leginkább azok számára ajánlom, akik valamely hirdetéshez szeretnék használni a fotókat: például eladáshoz, kiadáshoz, az Airbnb vagy más online platform felületén.

Bővebben

Drón fotózás

A légi felvételekkel még látványosabbá teheti portfólióját. Segíthet kiemelkedni a reklámzajból. Az drónnal készített fényképek alkalmasak egy egész terület vagy éppen több elemből álló épületcsoportok bemutatására.

Bővebben