Épületfotózás

Tiszavirág Sportuszoda

Egy komplex projekt képeit találja a következőkben: az újonnan épült Tiszavirág Sportuszoda portfóliója külső és belső fotókat is tartalmaz, amelyeket az épület egészéről készült videó tesz teljessé.

Projekt leírás:

Az közuszodák megjelenése nagyot fordult az elmúlt évtizedekben: világos, átlátható, tiszta terek váltották fel a régi korok építészetét, melyben az erődítmény jelleg helyett dinamika és modern formavilág jelenik meg. A képeken a monumentalitást, a mozgást megtestesítő kialakítást, és a funkcionális terek sokszínűségét emeltem ki. A projektet összefogó videóban virtuális sétára hívom nézőmet, mely során látványos vágatokban nézhet körül a sportuszodában. A mozgó tartalom még inkább érzékelhetővé teszi az építmény hatalmasságát és az építészek bravúros megoldásait.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés

Épületvideó-készítés

Válasszon újszerű és kiemelkedő formát enteriőrök, teljes épületek megörökítésére! A videós szolgáltatással az ingatlan teljes dokumentálását valósítom meg, az elkészült mozgóanyagok pedig valóban egyedi elemeivé válnak bármely portfoliónak.

ÁrkérésReferenciák
Architecture & Design

Offline megjelenés az OCTOGON magazinban

Külön öröm megosztanom, hogy a fényképek az Octogon Magazin lapjain is láthatóak, ahol többet is megtudhattok az impozáns épületről.