Épületfotózás

Evosoft irodaház

Ismét egy izgalmas irodafotózás valósult meg az itt látható projekt keretein belül, az evosoft Hungary Kft. új épületéről. A galéria fókuszában a monumentalitás és az újvonalas építészet áll.

Projekt leírás:

A legtöbb munkáltató mostanra felismerte: a munkahelyi juttatáscsomag fontos eleme az, hogy a munkavállaló milyen körülmények között dolgozik. Az evosoft irodaház az ergonómia magas szintjét képviseli: átgondolt, világos terek jellemzik, melyek a hatékony munkavégzést segítik. Fotóimon előbbieket tettem láthatóvá, és kiemeltem az épület impozáns megjelenését. A drónnal, illetve a nagylátószögű objektívvel készült képek alkalmasak arra, hogy bemutassák grandiózusságát, a maga teljességében ábrázolják az irodaházat. A fotók nyomtatásban, az OCTOGON Magazinban is megjelentek.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés
Architecture & Design

Offline megjelenés az OCTOGON magazinban

Külön öröm megosztanom, hogy a fényképek az Octogon Magazin lapjain is láthatóak, ahol többet is megtudhattok az impozáns épületről.

Megnézem