Hell Energy – Andrássy út

Ebben a galériában egy igazán izgalmas megrendelés anyagát találják: a HELL Energy budapesti irodáját örökíthettem meg. Az ismert energiaital márka új főhadiszállása az Andrássy úton található, egyike a kerületre oly jellemző, gyönyörű villaépületeknek. A klasszikus külső azonban formabontó belsőt takar: a márkára jellemző lendületesség és extravagánsság az enteriőrben jelenik meg.

A belső terek kétségkívül lenyűgözőek, részletgazdagak és impozánsak. Fotós szempontból a projekt során több kihívással is találkoztam: minden helyiségre jellemző az egyedi világítástechnika. A fények tehát meghatározó elemek, amelyek minden térbe más és más hangulatot teremtenek. Képeim készítésekor nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy ezeket az érzeteket minél erősebben megjelenítsem, legyen szó a szellős és kellemes lounge-ról, vagy a drámai fényekkel, dinamikus energiákkal feltöltött tárgyalóról.

Ha Ön is szeretné irodája, üzlete, étterme, enteriőrfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

SzolgáltatásÉpület- és enteriőrfotózásMegrendelőHELL Energy Magyarország KftTervező ArchikronKészítés éve2020HelyszínBudapest, Andrássy út

Kapcsolat

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés