Épületfotózás

Hell Energy Magyarország irodaház - Andrássy út

Ebben a galériában egy igazán izgalmas megrendelés anyagát találják: a HELL Energy budapesti irodáját örökíthettem meg. Az ismert energiaital márka új főhadiszállása az Andrássy úton található, egyike a kerületre oly jellemző, gyönyörű villaépületeknek.

Projekt leírás:

Ebben a galériában egy igazán izgalmas megrendelés anyagát találják: a HELL Energy budapesti irodáját örökíthettem meg. Az ismert energiaital márka új főhadiszállása az Andrássy úton található, egyike a kerületre oly jellemző, gyönyörű villaépületeknek. A klasszikus külső azonban formabontó belsőt takar: a márkára jellemző lendületesség és extravagánsság az enteriőrben jelenik meg.

A belső terek kétségkívül lenyűgözőek, részletgazdagak és impozánsak. Fotós szempontból a projekt során több kihívással is találkoztam: minden helyiségre jellemző az egyedi világítástechnika. A fények tehát meghatározó elemek, amelyek minden térbe más és más hangulatot teremtenek. Képeim készítésekor nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy ezeket az érzeteket minél erősebben megjelenítsem, legyen szó a szellős és kellemes lounge-ról, vagy a drámai fényekkel, dinamikus energiákkal feltöltött tárgyalóról.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés