Enteriőrfotózás

Porte Clés

Ezúttal egy prémium nyílászáró szaküzlet enteriőrjének fotózására kértek fel. Az üzletbe belépve rögtön szembetűnik a színek merész, de harmonikus használata, a különleges világítótestek és anyagok, és a teret oly meghatározó exkluzív ajtó. Bővebben…

Projekt leírás:

Lakberendezőkkel, belsőépítészekkel már több projekten is dolgoztam együtt a korábbiakban. Mindig öröm kreatív, rendhagyó, egyedi, ám mégis letisztult tereket megörökíteni – örömmel vállalom el az ilyen típúsú megbízásokat. Ezúttal egy prémium nyílászáró szaküzlet enteriőrjének fotózására kértek fel.

Az üzletbe belépve rögtön szembetűnik a színek merész, de harmonikus használata, a különleges világítótestek és anyagok, és a teret oly meghatározó exkluzív ajtó. Összességében tehát elmondható, hogy bár a tér szellős, részleteiben mégis páratlanul gazdag. Fotós szempontból ezeket a finom részleteket ragadtam meg, önmagukban is fókuszba helyeztem őket, de az általuk alkotott egészet is igyekeztem prezentálni. Az elkészült fotóanyagban helyet kaptak közeli képek, és a tereket teljességükben bemutató fotók is. Figyeltem továbbá arra, hogy a belsőépítész, Zai Viktória személyisége és stílusa is visszaköszönjön a végső galérián: elegancia és játékosság, finomság és dinamika sugárzik a fotókból.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés