Porte Clés

Lakberendezőkkel, belsőépítészekkel már több projekten is dolgoztam együtt a korábbiakban. Mindig öröm kreatív, rendhagyó, egyedi, ám mégis letisztult tereket megörökíteni – örömmel vállalom el az ilyen típúsú megbízásokat. Ezúttal egy prémium nyílászáró szaküzlet enteriőrjének fotózására kértek fel.

Az üzletbe belépve rögtön szembetűnik a színek merész, de harmonikus használata, a különleges világítótestek és anyagok, és a teret oly meghatározó exkluzív ajtó. Összességében tehát elmondható, hogy bár a tér szellős, részleteiben mégis páratlanul gazdag. Fotós szempontból ezeket a finom részleteket ragadtam meg, önmagukban is fókuszba helyeztem őket, de az általuk alkotott egészet is igyekeztem prezentálni. Az elkészült fotóanyagban helyet kaptak közeli képek, és a tereket teljességükben bemutató fotók is. Figyeltem továbbá arra, hogy a belsőépítész, Zai Viktória személyisége és stílusa is visszaköszönjön a végső galérián: elegancia és játékosság, finomság és dinamika sugárzik a fotókból.

Amennyiben Ön is szeretne portfóliót készíttetni irodájáról, lakásáról, étterméről, lépjen velem kapcsolatba elérhetőségeim egyikén.

SzolgáltatásEnteriőrfotózásTervező Zai ViktóriaKészítés éve2019HelyszínBudapest, Hegyalja út

Kapcsolat

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés