Épületfotózás

Turai Kastély

Ebben a galériában a BOTANIQUE Turai Kastélyról készült képeimet tekintheti meg. Igazi „ékszerdoboz”: zöldellő növényzet öleli körbe a neobarokk épületet, amely jelenleg luxusszállodaként üzemel.

Projekt leírás:

A historikus kastély lélegzetelállító látványt nyújt: régmúlt korok építészeti bravúrjait őrzi, a botanikus kert pedig igazi turisztikai látványosság. A hatalmas parkot felölelő képeimet drón segítségével készítettem, hogy teljes egészében megtekinthetővé váljon a kastély egyedi környezete. A légi felvételeken vegyülnek a szimmetrikus, szabályos elemek és a természetes, organikus formák. A fotókon igyekeztem visszaadni azt a földöntúli, igéző atmoszférát, amit a zölddel határolt építmény nyújt. A galéria nyomtatásban is megjelent, megtekinthetőek az OCTOGON Magazinban. Ha pedig szívesen elmélyülne a kastély belső tereiben, tekintse meg további képeimet itt.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés
Architecture & Design

Offline megjelenés az OCTOGON magazinban

Külön öröm megosztanom, hogy a fényképek az Octogon Magazin lapjain is láthatóak, ahol többet is megtudhattok az impozáns épületről.

Megnézem