Épületfotózás - Hlinka Zsolt - Ingatlan, iroda, étterem, hotel külső-belső fényképezése.

Épületfotózás

Külső és belső terek teljes körű fotózása online vagy nyomtatott médiafelületekre. A legmodernebb technikai felszereltséggel, gyors és professzionális feldolgozással, a megrendelői igényeket szem előtt tartva.

Bővebben

Enteriőrfotózás

Enteriőrfotóimban megragadom a terek egyedi hangulatát és kisugárzását – a cél, hogy a néző első látásra beleszeressen az adott térbe. A színvonalas, aprólékos utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

Bővebben

Ingatlanfotózás

Lakásfotózás szolgáltatásomat leginkább azok számára ajánlom, akik valamely hirdetéshez szeretnék használni a fotókat: például eladáshoz, kiadáshoz, az Airbnb vagy más online platform felületén.

Bővebben

Drón fotózás

A légi felvételekkel még látványosabbá teheti portfólióját. Segíthet kiemelkedni a reklámzajból. Az drónnal készített fényképek alkalmasak egy egész terület vagy éppen több elemből álló épületcsoportok bemutatására.

Bővebben

Videó készítés

Izgalmas kiegészítő elem lehet egy-egy videó, amely látványosan mutatja be lakását. Az 1-2 perces felvételek részében vagy akár teljes egészében körüljárják az enteriőrt, így a terek összekapcsolt megtekintése által egyedi élményt nyújtanak. Kérje az árajánlat részeként!

Bővebben

Web design

Cégek és magánszemélyek számára tervezek letisztult, könnyedén kezelhető, responsive weboldalakat – a legfrissebb trendeket szem előtt tartva. Szakértelmem bizonyítéka, hogy három különböző évben nyertem el az Év honlapja díjat. 2012-ben, 2014-ben és 2017-ben.

Bővebben

Grafikai tervezés

Kreatív kiadványok, prospektusok, céges anyagok elkészítését, komplett arculati elemek tervezését vállalom cégek, vállalkozások számára. Online és offline anyagokkal is foglalkozok, utóbbi esetében a teljes nyomtatása való előkészítésben is segítséget nyújtok.

Bővebben

Nyomdai szolgáltatások

Ismerje meg nyomdai termékeinket és találja meg a céljainak megfelelőt! Kis és nagy példányszámban is vállalunk megrendeléseket, melyeket magas minőségben, rugalmasan, versenyképes áron készítünk el. Árajánlatkérés akár 24 órán belül.

Bővebben
Kapcsolat

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés