Épületfotózás - Hlinka Zsolt - Ingatlan, iroda, étterem, hotel külső-belső fényképezése.

Building photography

Külső és belső terek teljes körű fotózása online vagy nyomtatott médiafelületekre. A legmodernebb technikai felszereltséggel, gyors és professzionális feldolgozással, a megrendelői igényeket szem előtt tartva.

Bővebben

Enterior photography

Enteriőrfotóimban megragadom a terek egyedi hangulatát és kisugárzását – a cél, hogy a néző első látásra beleszeressen az adott térbe. A színvonalas, aprólékos utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

Bővebben

Flat photography

Lakásfotózás szolgáltatásomat leginkább azok számára ajánlom, akik valamely hirdetéshez szeretnék használni a fotókat: például eladáshoz, kiadáshoz, az Airbnb vagy más online platform felületén.

Bővebben

Drone photography

A légi felvételekkel még látványosabbá teheti portfólióját. Segíthet kiemelkedni a reklámzajból. Az drónnal készített fényképek alkalmasak egy egész terület vagy éppen több elemből álló épületcsoportok bemutatására.

Bővebben

Ingatlan videózás

Izgalmas kiegészítő elem lehet egy-egy videó, amely látványosan mutatja be lakását. Az 1-2 perces felvételek részében vagy akár teljes egészében körüljárják az enteriőrt, így a terek összekapcsolt megtekintése által egyedi élményt nyújtanak. Kérje az árajánlat részeként!

Bővebben

Web design

Cégek és magánszemélyek számára tervezek letisztult, könnyedén kezelhető, responsive weboldalakat – a legfrissebb trendeket szem előtt tartva. Szakértelmem bizonyítéka, hogy három különböző évben nyertem el az Év honlapja díjat. 2012-ben, 2014-ben és 2017-ben.

Bővebben

Grafikai tervezés

Kreatív kiadványok, prospektusok, céges anyagok elkészítését, komplett arculati elemek tervezését vállalom cégek, vállalkozások számára. Online és offline anyagokkal is foglalkozok, utóbbi esetében a teljes nyomtatása való előkészítésben is segítséget nyújtok.

Kiadványszerkesztés

Prospektusok, magazinok, kiadványok, könyvek, leporellók, szórólapok, mappák, plakátok, stb. szerkesztése a megrendelő igényei szerint, valamint saját stíluselemeimmel vegyítve.

Nyomdai szolgáltatások

Komplett nyomdai munkafolyamatok levezénylése és végrehajtása kicsi és nagy példányszámú nyomdai termékek előállítására, digitális és ofszet technológiával.