Miben segíthetek?

Enteriőr videó készítés

Az utóbbi években egyre nagyobb teret kapott a lakások, ingatlanok bemutatása során a videós tartalom. Előnyük, hogy figyelemfelkeltőek, emellett tökéletesen alkalmasak arra, hogy a tereket egybefüggően jelenítsék meg. Egyértelművé teszik például a helyiségek kapcsolatát, arányait, illetve visszaadják az enteriőr egyedi atmoszféráját.

A felhasználhatóságot tekintve a lehetőségek tárháza végtelen: lakáshirdetéseknél segíthet kiemelkedni a tömegből, hozzájárulhat a vásárlói döntés meghozatalához. Amennyiben belsőépítészettel foglalkozik, portfólióját izgalmasan gazdagíthatják a mozgó tartalmak.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a lakásvideózás, kérje önállóan, vagy akár egészítse ki lakásfotózás-anyagát. Ha pedig a teljes ingatlant szeretné dokumentálni, az épületek külső megörökítéséhez tekintse meg drónos fotózás és videózás szolgáltatásomat.

Épület videó készítés

Tartalmazza a baloldalon leírt enteriőrvideózást, azaz a belső terek teljeskörű megörökítését. Azonban a felvételek sokkal inkább a külső elemekre fókuszálnak, a videókban az épületek akár minden oldala látható, több szögből. A felvételek legtöbbje drónnal készül, amely egyrészt alkalmas arra, hogy egészében láttassa az objektumokat, emellett az így készült videók lélegzetelállító látványt nyújtanak.

Felhasználásukat tekintve az épületvideózás során is széles a paletta: az említett lakáshirdetéseknél jó választás lehet teljes lakóparkok bemutatására, de akár kisebb eladásoknál, például kertesházaknál is remekül alkalmazható.
De az eladások mellett más jellegű projektek is támogathatók a felvételekkel: szórakozóhelyek, éttermek, egyéb komplexumok is bemutathatók a videók segítségével, amelyek izgalmas elemek lehetnek a weboldalakon vagy a social media felületein alkalmazva.

Projektek

Nézzen körül korábbi munkáim folyamatosan frissülő galériájában!

A kulisszák mögött - Videó

Ha kíváncsi, hogyan is zajlik egy épületfotózás, tekintse meg a Nemzeti Táncszínház teljes körű megörökítéséről készült videómat! A nagyszabású projekt igazi kihívás volt számomra, így a munka minden fázisa izgalmas és új lehetőségeket rejtett magában.

Valósítsuk meg az Ön projektjét is!

Írja meg néhány mondatban, hogy hogyan lehetek segítségére az épületfotózásban, és felveszem Önnel a kapcsolatot. E-mail: hlinkazsolt@gmail.comTelefon: +36 20 9144 391

A cookie-k segítenek szolgáltatásaim biztosításában. Szolgáltatásaim használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.

2019  |  © Hlinka Zsolt Épület- és ingatlanfotózás |  Adatvédelem

További szolgáltatások

ENTERIŐRFOTÓZÁS

Enteriőrfotóim erőssége, hogy olyan szemszögből tudjam bemutatni a belső tereket, amikbe a néző első látásra bele tud szeretni. A színvonalas utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

DRÓNOS FOTÓZÁS

Légi felvételekkel még egyedibbé, kiemelkedőbbé tudjuk tenni a bemutatásra szánt épületet, területet, vagy objektumot. Már néhány drónnnal készült kép is meghatározó lehet a tömegből való kitűnésre.

WEB DESIGN

Három különböző évben nyertem el az Év honlapja díjat. Cégek és magánszemélyek számára tervezek letisztult, jól kezelhető reszponzív weboldalakat a legfrissebb trendek figyelembe vételével.

GRAFIKAI TERVEZÉS

Kreatív kiadványok, prospektusok, céges anyagok készítése, esetleg komplett arculati elemek tervezésével cégek, vállalkozások számára. Online és offline felületre is. Teljes nyomtatása való előkészítés.

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Prospektusok, magazinok, kiadványok, könyvek, leporellók, szórólapok, mappák, plakátok szerkesztése a megrendelő igényei szerint, valamint a saját ízlésvilágommal kombinálva.

NYOMDAI SZOLGÁLTATÁS

Komplett nyomdai munkafolyamatok kicsi és nagy példányszámú nyomdai termékek előállítására, digitális és ofszet technológiával.