Miben segíthetek?

Enteriőr videó készítés

Az utóbbi években egyre nagyobb teret kapott a lakások, ingatlanok bemutatása során a videós tartalom. Előnyük, hogy figyelemfelkeltőek, emellett tökéletesen alkalmasak arra, hogy a tereket egybefüggően jelenítsék meg. Egyértelművé teszik például a helyiségek kapcsolatát, arányait, illetve visszaadják az enteriőr egyedi atmoszféráját.

A felhasználhatóságot tekintve a lehetőségek tárháza végtelen: lakáshirdetéseknél segíthet kiemelkedni a tömegből, hozzájárulhat a vásárlói döntés meghozatalához. Amennyiben belsőépítészettel foglalkozik, portfólióját izgalmasan gazdagíthatják a mozgó tartalmak.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a lakásvideózás, kérje önállóan, vagy akár egészítse ki lakásfotózás-anyagát. Ha pedig a teljes ingatlant szeretné dokumentálni, az épületek külső megörökítéséhez tekintse meg drónos fotózás és videózás szolgáltatásomat.

Épület videó készítés

Tartalmazza a baloldalon leírt enteriőrvideózást, azaz a belső terek teljeskörű megörökítését. Azonban a felvételek sokkal inkább a külső elemekre fókuszálnak, a videókban az épületek akár minden oldala látható, több szögből. A felvételek legtöbbje drónnal készül, amely egyrészt alkalmas arra, hogy egészében láttassa az objektumokat, emellett az így készült videók lélegzetelállító látványt nyújtanak.

Felhasználásukat tekintve az épületvideózás során is széles a paletta: az említett lakáshirdetéseknél jó választás lehet teljes lakóparkok bemutatására, de akár kisebb eladásoknál, például kertesházaknál is remekül alkalmazható.
De az eladások mellett más jellegű projektek is támogathatók a felvételekkel: szórakozóhelyek, éttermek, egyéb komplexumok is bemutathatók a videók segítségével, amelyek izgalmas elemek lehetnek a weboldalakon vagy a social media felületein alkalmazva.

Projektek

Nézzen körül korábbi munkáim folyamatosan frissülő galériájában!

A kulisszák mögött - Videó

Ha kíváncsi, hogyan is zajlik egy épületfotózás, tekintse meg a Nemzeti Táncszínház teljes körű megörökítéséről készült videómat! A nagyszabású projekt igazi kihívás volt számomra, így a munka minden fázisa izgalmas és új lehetőségeket rejtett magában.

Valósítsuk meg az Ön projektjét is!

Írja meg néhány mondatban, hogy hogyan lehetek segítségére az épületfotózásban, és felveszem Önnel a kapcsolatot. E-mail: hlinkazsolt@gmail.comTelefon: +36 20 9144 391

A cookie-k segítenek szolgáltatásaim biztosításában. Szolgáltatásaim használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.

2019  |  © Hlinka Zsolt Épület- és ingatlanfotózás |  Adatvédelem

További szolgáltatások

Enteriőrfotózás

Enteriőrfotóimban megragadom a terek egyedi hangulatát. A cél, hogy a néző első látásra beleszeressen az adott térbe. A színvonalas, aprólékos utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

Bővebben

Ingatlanfotózás

Lakásfotózás szolgáltatásomat leginkább azok számára ajánlom, akik valamely hirdetéshez szeretnék használni a fotókat: például eladáshoz, kiadáshoz, az Airbnb vagy más online platform felületén.

Bővebben

Drón fotózás

A légi felvételekkel még látványosabbá teheti portfólióját. Segíthet kiemelkedni a reklámzajból. Az drónnal készített fényképek alkalmasak egy egész terület vagy éppen több elemből álló épületcsoportok bemutatására.

Bővebben