Miben segíthetek?

Lakáshirdetések

Eladásra, kiadásra kínált lakások esetében döntő fontosságúak a fényképek. Egy kellő alapossággal és szakértelemmel elkészített képanyag látványosabban adja vissza és emeli ki a lakás előnyeit, így az üzletkötés sikerességét adhatja.

Referenciafotózás

Belsőépítészek és lakberendezők számára készült referencia fotók kulcsfontosságúak. Az inspiráló képek segítik a kreatív tervezést, ügyfélkapcsolatok erősítését, és szakmai hitelességet sugallnak, növelve a szakember presztízsét.

Magazinfotózás

Építészeti, belsőépítészeti magazinokkal is örömmel együttműködöm, valamint lakások portfólió-fotózását is vállalom. Széles offline tapasztalatom alapján a végleges képanyagot az anyagok egyedi sajátosságainak figyelembevételével alkotom meg.

Luxusingatlan fotózás

A mai virtuális világban első számú szempont a szép, megragadó, figyelemfelkeltő fotók. 1-2 másodperce van a képnek, hogy a szemlélő eldöntse megnézi tüzetesebben avagy hirtelen tovább görget. A luxus ingatlanok, luxus lakások, kastélyok, villák bemutatásánál még kiemeltebben kap hangsúlyt a tökéletes, profi fotókon való megmutatás, ami akár az eladást is könnyebbé teheti. Fontos szempontok még ezen kategória, azaz a luxus ingatlanok fotózásánál a diszkréció, precizitás, profizmus.

Mindhárom szempont figyelembe vételével, valamint a megrendelő plusz instrukciói szerint készítem el a fotókat vagy akár a videót a bemutatandó luxus ingatlanról, valamint a felhasználási területet is szem előtt tartva.

Árajánlatkérés

Ingatlanfotózásról

Belsőépítészek, építészek számára komplett ingatlanfotózást is vállalok, mely az ingatlan külső és belső megörökítését tartalmazza. A komplex fotózással teljes egészében mutatható be az építmény, amely így bár két részből áll, mégis egységes képet alkot.

Portfólióban, szakmai lapokban vagy magazinokban, illetve online felületeken egyaránt használhatóak a fényképek. A professzionális alkalmazáson túl természetesen magánszemélyek számára is vállalok ingatlanfotózást.

A lakásfotózás egy izgalmas kiegészítőeleme lehet a videós tartalom. Amennyiben szeretné még látványosabbá tenni online lakáshirdetéseit vagy weboldalát, egészítse ki néhány 1-2 perces videóval, melyet az árajánlat részeként kérhet.

Az utómunkát is magam végzem el, így ügyfeleim használatra kész, bemutatható képanyagot kapnak a projekt végén.

A projekt elindításának első fázisa egy alapos megbeszélés, amely során megismerem ügyfeleim, partnereim elképzeléseit. A fentebb olvasható kategóriák képanyagai között például hatalmas különbségek vannak, így fontos nagy hangsúlyt fektetni a végleges célra. A magazinfotózások esetében erősebben dominálnak a művészi beállítások, mint a színek, a hangulatok, míg az eladásra kínált lakások befotózása során inkább a reális bemutatás a cél, hangulatelemekkel színesítve.

A megbeszélés után a helyszínbejárás következik, ezt követően történik a fotózás.

Árajánlatkérés

Videókészítés

Válasszon újszerű és kiemelkedő formát enteriőrök, teljes épületek megörökítésére! A videós szolgáltatással az ingatlan teljes dokumentálását valósítom meg, az elkészült mozgóanyagok pedig valóban egyedi elemeivé válnak bármely portfoliónak.

Több referencia videó
Árképzés

Mi alapján határozom meg az lakásfotózások árait

Enteriőrfotózás, ingatlanfotózás, lakásfotózás

Elhelyezkedés

Magyarország egész területén vállalok fotózást, Budapesten ingyenes kiszállással. Vidéki cím esetén a plusz költségek projekt árához adódnak.


Méretek

Ingatlanfotózásnál fontos a méret, mekkora területet kell befotózni. Amennyiben szeretne árajánlatot kérni, adja meg a lakás vagy épület méretét négyzetméterben.


Mennyiség

A végleges árkalkulációhoz fontos információ, hogy hány darabból álló sorozatot szeretne készíttetni az adott épületről vagy lakásról.

Kapcsolat

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés

További szolgáltatások

Épületfotózás - Hlinka Zsolt - Ingatlan, iroda, étterem, hotel külső-belső fényképezése.

Épületfotózás

Külső és belső terek teljes körű fotózása online vagy nyomtatott médiafelületekre. A legmodernebb technikai felszereltséggel, gyors és professzionális feldolgozással.

Bővebben

Enteriőrfotózás

Enteriőrfotóimban megragadom a terek egyedi hangulatát. A cél, hogy a néző első látásra beleszeressen az adott térbe. A színvonalas, aprólékos utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

Bővebben

Drón fotózás

A légi felvételekkel még látványosabbá teheti portfólióját. Segíthet kiemelkedni a reklámzajból. Az drónnal készített fényképek alkalmasak egy egész terület vagy éppen több elemből álló épületcsoportok bemutatására.

Bővebben