Miben segíthetek?

Irodaház-fotózás

Mutassa be partnerei, leendő munkavállalói számára irodaházát! A fotósorozattal növelheti cége professzionális megjelenését, akár online (weboldal, social media), akár offline(katalógus, szórólap) platformokon helyezi el a képeket.

Hotelfotózás

Éttermek, szállodák, vagy akár kávézók számára kiemelten fontos bemutatni az adott tér hangulatát a weboldalakon, prospektusokban. Vendégei előzetes bepillantást nyerhetnek a szobákba, terekbe, amely döntő erejű lehet a vendéglátóhely kiválasztásakor.

Intézményfotózás

A színházak, múzeumok, illetve egyéb közintézmények megörökítésében már erős tapasztalattal és referenciával rendelkezem, portfóliómban az épületfotózás, illetve a művészeti projektek között is talál a témában készült képanyagot.

Üzemfotózás

Gyárak, üzemek számára is vállalok teljes körű befotózást. Az elkészült képanyaggal promótálhatja cégét álláshirdetés, üzletkötés vagy akár online és offline kommunikációja során. A drónos felvételkészítés is ajánlott, amellyel látványos fotók születnek.

A kulisszák mögött - Videó

Ha kíváncsi, hogyan is zajlik egy épületfotózás, tekintse meg a Nemzeti Táncszínház teljes körű megörökítéséről készült videómat! A nagyszabású projekt igazi kihívás volt számomra, így a munka minden fázisa izgalmas és új lehetőségeket rejtett magában.

Valósítsuk meg az Ön projektjét is!

Írja meg néhány mondatban, hogy hogyan lehetek segítségére az épületfotózásban, és felveszem Önnel a kapcsolatot. E-mail: hlinkazsolt@gmail.comTelefon: +36 20 9144 391

További szolgáltatások

ENTERIŐRFOTÓZÁS

Enteriőrfotóim erőssége, hogy olyan szemszögből tudjam bemutatni a belső tereket, amikbe a néző első látásra bele tud szeretni. A színvonalas utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

DRÓNOS FOTÓZÁS

Légi felvételekkel még egyedibbé, kiemelkedőbbé tudjuk tenni a bemutatásra szánt épületet, területet, vagy objektumot. Már néhány drónnnal készült kép is meghatározó lehet a tömegből való kitűnésre.

WEB DESIGN

Három különböző évben nyertem el az Év honlapja díjat. Cégek és magánszemélyek számára tervezek letisztult, jól kezelhető reszponzív weboldalakat a legfrissebb trendek figyelembe vételével.

GRAFIKAI TERVEZÉS

Kreatív kiadványok, prospektusok, céges anyagok készítése, esetleg komplett arculati elemek tervezésével cégek, vállalkozások számára. Online és offline felületre is. Teljes nyomtatása való előkészítés.

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Prospektusok, magazinok, kiadványok, könyvek, leporellók, szórólapok, mappák, plakátok szerkesztése a megrendelő igényei szerint, valamint a saját ízlésvilágommal kombinálva.

NYOMDAI SZOLGÁLTATÁS

Komplett nyomdai munkafolyamatok kicsi és nagy példányszámú nyomdai termékek előállítására, digitális és ofszet technológiával.