Épületfotózás és Enteriőrfotózás

Szervita Square Building

Budapest építészetéért joggal érzünk rajongást, és ez különösen igaz az 5. kerületre. A századeleji elegáns épületek között egyre több modern irodaház foglal helyet, amelyektől elvárjuk, illeszkedjenek a városképbe.

Projekt leírás:

A minőségi élettér egyre fontosabb a városi építészetben, melyet remekül példáz e felső kategóriás lakóház. Letisztultság, friss színek, érzékeny részletek és rengeteg növény látható a terekben, amely egy-egy szelete már-már művészi minőségekbe hajlik. A természetes árnyalatok, anyagok, fények használata kontrasztot alkot a mesterséges, hideg városi környezettel – pont ahogyan az otthonunkba érkezve erre igényünk van. A portfólióban az előbbi hangulatot megjelenítő enteriőrfotóimon kívül homlokzati és további kültéri részeket bemutató képek is láthatóak. Ezek jó részét drón segítségével készítettem, hogy minden oldaláról bemutathassam az épületet.
Bővebb információ: Attila99Loft

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés