Hotelfotózás

Dorothea Hotel

Teljes körű építészeti referenciafotókat alkottam a Dorottya Hotelről, bemutatva az épület minden részletét a pincétől a padlásig. Ezenfelül készült egy lenyűgöző videó is, melyben közelebbről is megtekinthető a szálloda varázsa. Nézzétek meg a kifinomult tervezés és luxus ötvözetét a Dorottya Hotel, Budapest, Autograph Collection exkluzív világában!

Projekt leírás:

A Dorottya Hotel, Budapest, Autograph Collection a város szívében nyitotta meg kapuit, három történelmi épület elegáns átalakításával. Az olasz Lissoni&Partners által tervezett szálloda a V. kerületben található, az elegáns Weber-ház (1873), a stílusos Mahart-székház (1913) és a modernista Münnich-ház (1937) harmóniáját tükrözi.

A 216 vendégszoba és lakosztály két dizájnkategóriába sorolható, a kortárs és az örökségi. Az elnöki lakosztály a legfelső szinten található, 160 négyzetméteres területtel, saját infraszaunával és jacuzzival felszerelt panorámás terasszal.

A Pavilon Étterem & Bár a szálloda központi részén helyezkedik el, gyógy- és fűszernövényfallal, melynek termései az éttermekben visszaköszönnek. Az Anton’s Bar & Deli nappal kávézóként, este pedig bárként működik. A 2024-es tervek szerint további két étterem nyílik a szállodában.

A Spa területe 650 négyzetméter, úszómedencével, szaunával, gőzfürdővel és fitneszteremmel, így a vendégek teljes kikapcsolódásban részesülhetnek. A Dorothea Hotel egyedi atmoszférájával és lenyűgöző kényelmi szolgáltatásaival emeli Budapest szállodai kínálatát.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés