Enteriőrfotózás és videókészítés

42 Restaurant and bar

A prémium belsőépítészet egy kifogástalan példáját örökíthettem meg a 42 Restaurant and bar fotózása során, mely a Studio Arkitekter portfolióját bővíti. Görgessen tovább a teljes albumért!

Projekt leírás:

Legfőbb célom az volt, hogy a fotókon tükrözzem azt a kivételes hangulatot, amely az étterembe lépve rögtön magával ragadja a látogatót. A falak telt, sötétzöld árnyalata és a lámpák meleg fénye modern, intim közeget teremt, ahol valódi élmény egy vacsora, de akár egy ital is. Fontos volt tehát, hogy a fényeket kellően megragadjam és érvényesülni hagyjam az elkészült képeken. A 42 minden egyes részlete alaposan átgondolt és kidolgozott, mégis könnyed eleganciát sugároz. A galériában közeli képek is készültek, amelyek az aprólékosságot mutatják be, de távolibb, izgalmas kompozíciók is, melyek a belsőépítészek bravúrjait örökítik meg.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés