Nemzeti Táncszínház

Hatalmas megtiszteltetés ért, ugyanis a Nemzeti Táncszínház csapata engem kért fel február 15-én megnyitott épületük hivatalos fotózására. Ahogy korábbi képeimen látható, az urbán tematika, illetve a Budapesten található különleges épületek megörökítése munkásságom központi elemei, így nagy örömmel mondtam igent a megkeresésre.

Az új Nemzeti Táncszínházat a volt GANZ művek ipari épületéből alakították át, ZDA – Zoboki Építésziroda tervei alapján. A koncepció a következő volt: megtartani az indusztriális elemeket, emellett pedig megfelelni a táncszakma jelenlegi és jövőbeli igényeinek is.

A táncművészet sajátosságai a könnyed, hullámzó vonalvezetésben jelennek meg, a külső jegyekben és a belső terekben egyaránt. A fotókon igyekeztem visszaadni ezt a légies dinamikát, miközben az épület monumentalitását és részletgazdag kialakítását is fókuszba helyeztem. S bár e megrendelés eltér megszokott projektjeimtől, saját stílusomat és a szimmetriák kutatását mégis belecsempésztem a végleges fotóanyagba.

SzolgáltatásIntézményfotózásMegrendelőNemzeti TáncszínházTervező ZDA – Zoboki ÉpítészirodaKészítés éve2019 HelyszínBudapest, Millenáris Park

Kapcsolat

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés