Enteriőrfotózás

Bosch iroda

A modern irodák többek egyszerű munkahelyszínnél: ötletes és praktikus terek, melyek inspirálják a munkavállalókat és segítik akár a relaxációt is. Görgessen tovább és nézze meg a Bosch irodáját!

Projekt leírás:

A vállalat professzionális, innovatív, halad a korral: ezeket a jellemzőket pedig irodájuk is tükrözi. Teljes körű fotózást készítettem a belső terekről, a portfólióban az egész iroda „körüljárható”. Igyekeztem kiemelni az izgalmas vonalvezetéseket, melyeket a térelválasztók, bútorok és különböző tárgyak alkotnak meg – előbbieknek köszönhető az enteriőrt átható dinamizmus. A színes és designer bútorok és dekorelemek számos lehetőséget adtak, hogy izgalmas kompozíciókat készíthessek, fotósként kifejezetten élvezetes volt a projekten dolgozni. Az irodákra jellemző steril hatást a növények és az átgondolt világítástechnika töri meg, fotóimon ezeket is igyekeztem fókuszba helyezni.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés