Épületfotózás - Enteriőrfotózás

Operaház 2022

2022-ben a felújított Operaház újra megnyitotta kapuit, melyet az elsők között örökíthettem meg. Korábban, Auditorium sorozatomban már készítettem képeket a gyönyörű épületről, így öröm volt visszatérni.

Projekt leírás:

A renoválás után megújult köntösben várja látogatóit Budapest egyik ékköve, az Operaház: az elegáns, gazdagon díszített épület megannyi lehetőséget rejt egy fotós számára. A galériában megörökítettem a különleges belső tereket, illetve az épület homlokzatát nappali fényben és esti megvilágításban is, így igazán teljes képet sikerült festenem. Fotóimon izgalmas szögeket kerestem, már-már absztraktba hajló kompozíciókat alkottam, ahol az arany, a vörös, és az íves felületek ritmikus váltakozásáé a főszerep. Képeimen igyekeztem továbbá megörökíteni azt a leírhatatlan atmoszférát, amit az épületbe lépve tapasztalhatunk.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés
Architecture & Design

Offline megjelenés az OCTOGON magazinban

Külön öröm megosztanom, hogy a fényképek az Octogon Magazin lapjain is láthatóak, ahol többet is megtudhattok az impozáns épületről.

Megnézem