Irodafotózás

Kostal iroda

Ahhoz, hogy az irodai munka hatékony legyen, fontos, hogy az irodák maguk is inspirálóak és kényelmesek legyenek. Az alábbi galériában egy modern és a design legújabb vonalát képviselő darabot mutatok be, melyhez videót is készítettem.

Projekt leírás:

Ebben az elegáns térben dolgozni valóban élvezet lehet: a fotókon bemutatott iroda nem csak okos és ergonomikus, hanem a megjelenése is magával ragadó. Az enteriőrtervezők minden részletet figyelembe vettek az iroda kialakításánál – az eredmény pedig kétségkívül lenyűgöző. Helyet kaptak a színek, a minőségi anyagok, a növények, a fény és a világítástechnika is. Galériámban ezt a komplexitást mutatom be, melyet a belső térről készült videó koronáz meg. A fotókon nyugodt, kiegyensúlyozott kompozíciókat használtam, melyek tökéletesen illeszkednek egy professzionális térről készült projekthez.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés