Épületfotózás

Balalo nyaraló

Csúcspanoráma és high end design – ezek a szavak jellemzik leginkább e projektemet. A luxusnyaraló teljes körű megörökítése során az anyaghasználatot, a modern építészeti megoldásokat és a házat körülvevő, lélegzetelállító környezet helyeztem reflektorfénybe. Bővebben…

Projekt leírás:

Csúcspanoráma és high end design – ezek a szavak jellemzik leginkább e projektemet. A luxusnyaraló teljes körű megörökítése során az anyaghasználatot, a modern építészeti megoldásokat és a házat körülvevő, lélegzetelállító környezet helyeztem reflektorfénybe. És ha már fény: a tereket átjárja a világosság, melyről az egyedi ablakok gondoskodnak. A fény-játékok elkapására külön figyeltem, ennek érdekében pedig megkerestem a legjobb napszakot a képek elkészítésére. Az enteriőrt skandináv design és lendületes vonalvezetés jellemzi, ezért dinamikus, merész kompozíciókat választottam. A modern építményt Pethő László neve fémjelzi, a fotók nyomtatásban az OCTOGON Magazinban is megjelentek.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés
Architecture & Design

Offline megjelenés az OCTOGON magazinban

Külön öröm megosztanom, hogy a fényképek az Octogon Magazin lapjain is láthatóak, ahol többet is megtudhattok az impozáns épületről.

Megnézem