Épületfotózás

Metrodom Panoráma

A Metrodom modern, stílusos épületei kétségkívül formálják Budapest városképét. A projektben a lakóparkok egy egyedülálló tagját fotózhattam be, görgessen tovább és ismerje meg!

Projekt leírás:

Az épületet nemcsak a modern építészet rajongói, de a szakma is elismerte: 2021-ben Többlakásos lakóépület kategóriában Építőipari Nívódíjas a Metrodom Panoráma Lakópark, mely tervezését a Hajnal Építész Iroda neve fémjelzi. A külső burkolatok az Equitone gyártotta. Megtiszteltetés volt tehát egy ilyen nagyszerű projektben részt venni, és kihívás volt megörökíteni a monumentális épület minden részletét. A galériában drónnal készült fényképek is szerepelnek, hogy teljes egészében megtekinthetővé váljon a lakópark, illetve annak meghatározó környezete. A portfolióban ezúttal kizárólag külső fotózást végeztem, így volt alkalmam elmélyülni az épületek izgalmas ritmusaiban, formáiban, hullámaiban. A tőlem megszokott módon változatos kompozíciók, merész szögekből készült fotók és egy-egy, már-már absztraktba hajló kép is helyet kapott.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés