Miben segíthetek?

Lakáshirdetések

Eladásra, kiadásra kínált lakások esetében döntő fontosságúak a fényképek. Egy kellő alapossággal és szakértelemmel elkészített képanyag látványosabban adja vissza és emeli ki a lakás előnyeit, így az üzletkötés sikerességét adhatja.

Airbnb hirdetések

Mutassa meg lakása hangulatát leendő Airbnb bérlői számára! A játékos kompozíciók, megfelelően beállított fények segítenek, hogy vendégei első látásra beleszeressenek a kiszemelt szállásba. Rendelje meg lakásfotózását most, és emelkedjen ki a hirdetések rengetegéből!

Magazinfotózás

Belsőépítészettel, lakberendezéssel foglalkozó lapokkal is örömmel dolgozom együtt, illetve portfólió-fotózást is vállalok lakások esetében. Nagy tapasztalattal rendelkezem az offline felületre készülő anyagok területén is, így ezek sajátosságait figyelembe véve alkotom meg a végleges képanyagot.

Lakásfotózásról

A projekt elindításának első fázisa egy alapos megbeszélés, amely során megismerem ügyfeleim, partnereim elképzeléseit. A fentebb olvasható kategóriák képanyagai között például hatalmas különbségek vannak, így fontos nagy hangsúlyt fektetni a végleges célra. A magazinfotózások esetében erősebben dominálnak a művészi beállítások, mint a színek, a hangulatok, míg az eladásra kínált lakások befotózása során inkább a reális bemutatás a cél, hangulatelemekkel színesítve.

A megbeszélés után a helyszínbejárás következik, ezt követően történik a fotózás. Az utómunkát is magam végzem el, így ügyfeleim használatra kész, bemutatható képanyagot kapnak a projekt végén.

A lakásfotózás egy izgalmas kiegészítőeleme lehet a videós tartalom. Amennyiben szeretné még látványosabbá tenni online lakáshirdetéseit vagy weboldalát, egészítse ki néhány 1-2 perces videóval, melyet az árajánlat részeként kérhet.

A kulisszák mögött

Ha kíváncsi, hogyan is zajlik egy épületfotózás, tekintse meg a Nemzeti Táncszínház teljes körű megörökítéséről készült videómat! A nagyszabású projekt igazi kihívás volt számomra, így a munka minden fázisa izgalmas és új lehetőségeket rejtett magában.

Mi alapján határozom meg az lakásfotózások árait

Elhelyezkedés

Magyarország egész területén vállalok fotózást, Budapesten ingyenes kiszállással. Vidéki cím esetén a plusz költségek projekt árához adódnak.

Méretek

Amennyiben ingatlanfotózáshoz szeretne árajánlatot kérni, adja meg a lakás méretét négyzetméterben, illetve a szobák számát.

Méretek

Amennyiben ingatlanfotózáshoz szeretne árajánlatot kérni, adja meg a lakás méretét négyzetméterben, illetve a szobák számát.

Valósítsuk meg az Ön projektjét is!

Írja meg néhány mondatban, hogy hogyan lehetek segítségére az enteriőrfotózásban, és felveszem Önnel a kapcsolatot. E-mail: hlinkazsolt@gmail.comTelefon: +36 20 9144 391

További szolgáltatások

ÉPÜLETFOTÓZÁS

Külső és belső terek teljes körű fotózása online vagy nyomtatott médiafelületekre. A legmodernebb technikai felszereltséggel, gyors és professzionális feldolgozással, a megrendelői igényeket szem előtt tartva.

DRÓNOS FOTÓZÁS

Légi felvételekkel még egyedibbé, kiemelkedőbbé tudjuk tenni a bemutatásra szánt épületet, területet, vagy objektumot. Már néhány drónnnal készült kép is meghatározó lehet a tömegből való kitűnésre.

WEB DESIGN

Három különböző évben nyertem el az Év honlapja díjat. Cégek és magánszemélyek számára tervezek letisztult, jól kezelhető reszponzív weboldalakat a legfrissebb trendek figyelembe vételével.

GRAFIKAI TERVEZÉS

Kreatív kiadványok, prospektusok, céges anyagok készítése, esetleg komplett arculati elemek tervezésével cégek, vállalkozások számára. Online és offline felületre is. Teljes nyomtatása való előkészítés.

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Prospektusok, magazinok, kiadványok, könyvek, leporellók, szórólapok, mappák, plakátok szerkesztése a megrendelő igényei szerint, valamint a saját ízlésvilágommal kombinálva.

NYOMDAI SZOLGÁLTATÁS

Komplett nyomdai munkafolyamatok kicsi és nagy példányszámú nyomdai termékek előállítására, digitális és ofszet technológiával.