Miben segíthetek?

Egyedi weboldal tervezés és megvalósítás

Cégek és magánszemélyek számára tervezek letisztult, felhasználóbarát, reszponzív (azaz desktopon és mobilon egyaránt optimális) weboldalakat – a legfrissebb trendeket szem előtt tartva. Három különböző évben nyertem el az Év honlapja Díjat, így nagy szakértelemmel és tapasztalattal állok megrendelőim rendelkezésére.

Letisztult minimál Web Design

Egy weboldal legfontosabb tulajdonsága a hatékonyság, amely mindig a látogatók igényeire szabott. Ez egyrészt a felépítésben, másrészt a vizualitásban jelenik meg. Előbbinél kiemelten fontos a szövegek és grafikák aránya, az olvashatóság, és a professzionális megjelenés. Strukturáltságban szem előtt tartom a megfelelő navigációt és az átláthatóságot: mindig egyszerűségre törekszem.

Árajánlatkérés

Stílusos és megbízható weboldal

A design mellett természetesen az oldal „motorikája” is kellő odafigyelést igényel. Weboldalaimat úgy alkotom meg, hogy minden esetben kiszolgálják a látogatókat, illetve megfeleljenek azoknak az elvárásoknak, melyre tulajdonosaik használni tervezik őket.

Mobilbarát web design

Az általam készített weboldalak mindegyike reszponzív: tehát mobiltelefonon éppen ugyanolyan jól funkcionál, mint asztali számítógépen. Ma már a felhasználók legtöbbje legalább annyira, vagy akár többet is látogat weboldalakat okostelefonról, így ez a tervezés kihagyhatatlan része.

Webáruház készítés

Webáruház nyitás vagy webshop fejlesztés, indítás. A vevői igények ebben a szegmensben nőnek leginkább. Ha ezeken töröd a fejed, keress meg és én készítek egy exkluzív webshopot neked.

Garancia

A munkámért felelősséget vállalok, ezért ha bármilyen fejlesztői hibából adódó probléma merülne fel működés közben, azt átadás után 6 hónapon belül garanciában, ingyenesen kijavítom.

Pénzvisszafizetési garancia
Ha a weboldal készítési folyamata közben nem sikerül teljes mértékben megvalósítani az előre megbeszéltek szerinti kívánságaidat, vagy nem vagy elégedett a munkánkkal, abban az esetben az előleget visszautaljuk.

Web Design díjak

Weboldalaim szakmaiságát az ötödik alkalommal elnyert Év Honlapja Díj bizonyítja. 2012-ben, 2014-ben és 2017-ben, 2020-ban és 2021-ben. A zsűrizés során azt a komplex látásmódot vizsgálják, amelyet minden esetben a legfontosabbnak tartok: a kellő strukturáltság, az esztétika és a tartalom hármasát.

Weboldalam, a zsolthlinka.com második alkalommal Az Év Honlapja díjas Portfólió kategóriában! Az általam tervezett weboldalak így már 5 díjat is bezsebeltek az elmúlt években, köszönöm az elismerést!

Referenciák

Felkeltették érdeklődését a fentiek? Nézzen körül korábbi projektjeim között és merítsen ihletet a közös munkához!

Weboldalkészítés

Árajánlatkérés

Valósítsuk meg az Ön projektjét is!
E-mail: hlinkazsolt@gmail.com - Telefon: +36 20 9144 391

  • Csillaggal jelölt részek kitöltése kötelező. *
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

További szolgáltatások

Grafikai tervezés

Kreatív kiadványok, prospektusok, céges anyagok elkészítését, komplett arculati elemek tervezését vállalom cégek, vállalkozások számára. Online és offline anyagokkal is foglalkozok, utóbbi esetében a teljes nyomtatása való előkészítésben is segítséget nyújtok.

Kiadványszerkesztés

Prospektusok, magazinok, kiadványok, könyvek, leporellók, szórólapok, mappák, plakátok, stb. szerkesztése a megrendelő igényei szerint, valamint saját stíluselemeimmel vegyítve.

Nyomdai szolgáltatások

Komplett nyomdai munkafolyamatok levezénylése és végrehajtása kis és nagy példányszámban nyomdai termékek előállítására, digitális és ofszet technológiával.