Miben segíthetek?

Egyedi weboldal tervezés és megvalósítás

Cégek és magánszemélyek számára tervezek letisztult, felhasználóbarát, reszponzív (azaz desktopon és mobilon egyaránt optimális) weboldalakat – a legfrissebb trendeket szem előtt tartva. Három különböző évben nyertem el az Év honlapja Díjat, így nagy szakértelemmel és tapasztalattal állok megrendelőim rendelkezésére.

Letisztult minimál Web Design

Egy weboldal legfontosabb tulajdonsága a hatékonyság, amely mindig a látogatók igényeire szabott. Ez egyrészt a felépítésben, másrészt a vizualitásban jelenik meg. Előbbinél kiemelten fontos a szövegek és grafikák aránya, az olvashatóság, és a professzionális megjelenés. Strukturáltságban szem előtt tartom a megfelelő navigációt és az átláthatóságot: mindig egyszerűségre törekszem.

Árajánlat kérés

Stílusos és megbízható weboldal

A design mellett természetesen az oldal „motorikája” is kellő odafigyelést igényel. Weboldalaimat úgy alkotom meg, hogy minden esetben kiszolgálják a látogatókat, illetve megfeleljenek azoknak az elvárásoknak, melyre tulajdonosaik használni tervezik őket.

Árajánlat kérés

Mobilbarát, reszponzív web design

Az általam készített weboldalak mindegyike reszponzív: tehát mobiltelefonon éppen ugyanolyan jól funkcionál, mint asztali számítógépen. Ma már a felhasználók legtöbbje legalább annyira, vagy akár többet is látogat weboldalakat okostelefonról, így ez a tervezés kihagyhatatlan része.

Árajánlat kérés

Év Honlapja díj 3x

Weboldalaim szakmaiságát a három alkalommal elnyert Év Honlapja Díj bizonyítja. 2012-ben, 2014-ben és 2017-ben. A zsűrizés során azt a komplex látásmódot vizsgálják, amelyet minden esetben a legfontosabbnak tartok: a kellő strukturáltság, az esztétika és a tartalom hármasát.

Bővebben

Projektek

Felkeltették érdeklődését a fentiek? Nézzen körül korábbi projektjeim között és merítsen ihletet a közös munkához!

Valósítsuk meg az Ön projektjét is!

Írja meg néhány mondatban, hogy hogyan lehetek segítségére az weboldal készítésben, és felveszem Önnel a kapcsolatot. E-mail: hlinkazsolt@gmail.comTelefon: +36 20 9144 391

A cookie-k segítenek szolgáltatásaim biztosításában. Szolgáltatásaim használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.

2019  |  © Hlinka Zsolt Épület- és ingatlanfotózás |  Adatvédelem

További szolgáltatások

Grafikai tervezés

Kreatív kiadványok, prospektusok, céges anyagok elkészítését, komplett arculati elemek tervezését vállalom cégek, vállalkozások számára. Online és offline anyagokkal is foglalkozok, utóbbi esetében a teljes nyomtatása való előkészítésben is segítséget nyújtok.

Kiadványszerkesztés

Prospektusok, magazinok, kiadványok, könyvek, leporellók, szórólapok, mappák, plakátok, stb. szerkesztése a megrendelő igényei szerint, valamint saját stíluselemeimmel vegyítve.

Nyomdai szolgáltatások

Komplett nyomdai munkafolyamatok levezénylése és végrehajtása kis és nagy példányszámban nyomdai termékek előállítására, digitális és ofszet technológiával.