Virtuális home staging szolgáltatás

By Hlinka Zsolt2022.03.21.2 Perc

Virtuális home staginget olyan ügyfeleim számára ajánlom, akik frissen elkészült, vagy üresen álló ingatlanokat szeretnének értékesíteni. A kiegészítő szolgáltatás lényege, hogy megmutatja, milyen lehetőségek rejlenek az ingatlanban. Virtuális, 3D bútorokkal, tárgyakkal, illetve dekorelemekkel rendezem be a lakást, ami által elérhető a tér illetve a lakás vonzóbbá tétele. A virtuális home staging legnagyobb előnye, hogy rendkívül költséghatékony, ugyanis nincs szükség egy komplett lakásberendezés megvásárlására.

A szolgáltatás két fázisból áll: első körben befotózom az üres ingatlant, második lépésként pedig feltöltöm a kívánt berendezési tárgyakkal. Akár előtte-utána képekkel is illusztrálhatja a hirdetéseit, így egyszerre mutatja meg a lakás/ház sajátosságait, és a berendezési javaslatokat.

Húzza el a középső nyilat.

Nappali – előtte utána

Beruházóknak

Szolgáltatásom fő érdeklődői beruházók, akiknek nem áll érdekében tényleges lakberendezéssel foglalkozni, az ingatlanokat üresen szeretnék értékesíteni. Akár teljes társasházak, közös terek bemutatására is alkalmas a módszer. A hibrid szolgáltatás (fotózás + virtuális elemek) előnye, hogy a klasszikus, teljesen 3D képekkel ellentétben részben a valós állapotot illusztrálják, így a megrendelő/vásárló tényleges képet kaphat.

Hálószoba – előtte utána

Ingatlanközvetítőknek

Az ingatlanok értékesítésénél sokszor szempont az érzelmi faktort: és valljuk be, egy berendezett lakásba könnyebb lehet beleszeretni, mint az üres falakba. Ha ismeri célközönségét, az ő ízlésükre szabhatja az ingatlan megjelenését, és előnybe kerülhet versenytársaival szemben. Emellett a profi fotók a virtuális elemekkel kiegészítve magasabb hozzáértést tükrözhetnek, akár a bizalmat is növelhetik. Segítheti azon érdeklődőit is, akik szívesen vennének igénybe lakberendezőt: az illusztrációkkal már kaphatnak egy nagyjábóli képet, hogy mit hova érdemes helyezni a lakásban.

Dolgozó szoba – előtte utána

Magánszemélyeknek

Egy prémium hirdetéshez prémium fotók járnak: ha exkluzív, magas minőségű ingatlant kínál eladásra vagy kiadásra, növelheti esélyét, ha magával ragadó képekkel illusztrálja. Emellett a rengeteg hirdetés közül kitűnhet egy professzionális galériával, és nagyobb bizalmat kelthet. Lakossági vonalon egyre divatosabb itthon a valódi home staging, amikor a szolgáltató valós tárgyakkal tölti fel egy fotózás erejéig az ingatlant, azonban a virtuális változattal sokszor időt és pénzt takaríthat meg.

Dolgozó szoba – előtte utána

További referenciák:

Kérjen ajánlatot most!

Ha szolgáltatásom felkeltette az érdeklődését, keressen elérhetőségeim bármelyikén bizalommal. Ha kérdései vannak, vagy bizonytalan, hogy projektéhez illik-e a virtuális home staging, egy elköteleződésmentes, kötetlen beszélgetés során segítek, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást.