Az irodafotózás fontossága az üzleti világban

By Hlinka Zsolt2023.03.30.1 Perc
Az irodák az üzleti világ egyik legfontosabb helyszínei, ahol a munkavállalók dolgoznak, üzleti találkozók zajlanak és az ügyfelekkel történő kommunikáció történik. Az iroda fotózása segíthet a cégeknek abban, hogy az irodájuk bemutatása által is növeljék az üzleti értéküket.

Az irodafotózás előnyei tervezők, belsőépítészek számára:

Napjainkban szinte kizárólag a képi világon van a legnagyobb hangsúly a kommunikációban, azaz extra minőségű fotókat, videót szükséges készíttetni referenciaként illetve közösségi média felhasználásra a tervezett épületről, irodáról, közösségi terekről. Ezek a publikált, kimagasló minőségű fotós és videós anyagok is segítik a tervezőket a további megbízások elnyerésében.

BP irodakomplexum

A városi építészet egyre nagyobb szegletét teszik ki az okosirodák: ennek egy kiemelkedő példája a DVM Group által tervezett BP irodaház. Ebben a galériában a számukra készített fotóimat tekintheti meg.

Bővebben

Az irodafotózás előnyei cégek számára

Professzionális megjelenés és munkakörnyezet bemutatása.  A magas minőségű fotók láttatják az irodát, a berendezést és a környezetet, ezzel is azt sugallják, hogy a vállalat magas színvonalú és megbízható.

Bosch iroda

A fotók elsődleges feladata felkelteni és megragadni a néző érdeklődését, ezért mindig törekszem egyedi látásmódom megjelenítésére. Izgalmas beállításokkal, kompozíciós játékokkal és szemnek kellemes színharmóniákkal látom el fotóimat.

Bővebben
Marketing és kommunikáció: Az iroda fotózása fontos marketing és kommunikációs eszköz. A fotók megjelenhetnek a vállalat weboldalán, a közösségi média felületein, a promóciós anyagokban és a nyomtatott anyagokban. Ezek a fotók segíthetnek meghatározni a vállalat arculatát és megkülönböztetni a vállalatot a versenytársaktól.
Vonzó munkakörnyezet: Az iroda fotózása segíthet abban, hogy a vonzó munkakörnyezetet megmutathassák az új munkavállalók számára. Az iroda fotói bemutatják  a munkakörnyezetet, így azt sugallják, hogy a vállalat törődik a munkatársai kényelmével és jóllétével.

Kostal iroda

A fotók elsődleges feladata felkelteni és megragadni a néző érdeklődését, ezért mindig törekszem egyedi látásmódom megjelenítésére. Izgalmas beállításokkal, kompozíciós játékokkal és szemnek kellemes színharmóniákkal látom el fotóimat.

Bővebben
Valamint, de nem utolsó sorban a profi irodafotók képesek arra is, hogy megmutassák a cég, vállalat kulturális előnyeit, értékeit.

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés