Közterület fotózás

Széllkapu park - Millenáris

A projektben a Millenáris legújabb parkját, a Széllkaput örökíthettem meg elsőként, nyitás előtt. A különleges urban zöldövezetet a TSPC – 4D Tájépítész Iroda tervezte, akik látványosan valósították meg a park vízióját, amely nem más, mint mesterségesen elhelyezett növényzettel javítani a budapesti levegő minőségét.

Projekt leírás:

A projektben a Millenáris legújabb parkját, a Széllkaput örökíthettem meg elsőként, nyitás előtt. A különleges urban zöldövezetet a TSPC – 4D Tájépítész Iroda tervezte, akik látványosan valósították meg a park vízióját, amely nem más, mint mesterségesen elhelyezett növényzettel javítani a budapesti levegő minőségét. E cél mellett modern és rekreációs szempontból kiváló területet hoztak létre a frekventált Széll Kálmán tér szomszédságában, amely számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódásra. Fotós szempontból is izgalmas kihívásokkal néztem szembe. A park teljesen más arcot mutat természetes fényben és esti megvilágításban, ezt a markáns különbséget igyekeztem kiemelni a végső képanyagban, amelyet előbbiek mellett látványos drón felvételekkel is gazdagítottam.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés