Hilda étterem

A művészeti projektek mellett szívesen működöm közre enteriőrfotózásokban, kifejezetten akkor, ha egy olyan gyönyörű belső térről van szó, mint a budapesti HILDA étteremé. Örömmel mondtam tehát igent a megkeresésre, az elkészült fotók pedig itt láthatóak.

A HILDA mottója a „Food & mood” azaz „étel és hangulat”, amely tökéletesen kifejezi az étterem törekvéseit: finom ételek, kellemes környezetben. Előbbihez járul hozzá a részletgazdag és rendkívül stílusos kialakítás, amely egyszerre pazar és otthonos.

A fotókon mindenképpen igyekeztem megragadni ezt a különleges atmoszférát, visszaadni az enteriőr sajátos jegyeit. Leginkább a fények, a színek és a formák összhangjára koncentráltam, de a kisebb, izgalmas részletek is helyet kaptak a végső fotóanyagban.

Amennyiben Ön is szeretné étterme, üzlete, irodája enteriőrfotózását elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

SzolgáltatásÉtteremfotózásTervező 81 FontKészítés éve2019 Link81font.com

Kapcsolat

Valósítsuk meg az ön projektjét is!

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem épületfotózásra, enteriőrfotózásra, drónos fotózás, videóra és weboldalkészítésre is.

Árajánlatkérés