Fotóim az Octogon Deco Magazinban

By Hlinka Zsolt2020.03.13.1 Perc

Nyomtatott médiában megjelenni mindig is különleges marad, így nagyon örültem, amikor Bertóty Eszter és Szabó Z Milán lakberendező párosa megkeresett közös projektjük befotózásával kapcsolatban.

Az enteriőr egy felújított nagypolgári lakás: hatalmas belmagasság, fényesség, elegancia. Egyszerre őrzi a régi korok nagyvonalúságát és hozza el a modern design elemeit – mindezt kiegyensúlyozottan, végtelen harmóniával. Fényképeimen előbbit igyekeztem megjeleníteni: a századfordulós lakások jól ismert hangulatát egy nagy adag frissességgel fűszerezve.

Kompozícióimat úgy alakítottam ki, hogy a hatalmas fehér felületek körbeöleljék a színeket és az izgalmas felületeket, kifejezetten rájuk irányítva ezáltal a figyelmet. A fényekkel is játszottam: fotósként úgy gondolom, ezek keltik életre a tereket, így uralkodó elemként használtam őket a képeken.

A képanyag végső összhangjára is figyeltem: a magazinban egymás után lapozgatva teljességet sugároznak a fotók, nincs közöttük lényegi eltérés. Amennyiben Ön is szeretne egy hasonló projektet megvalósítani, keressen bizalommal!

Ingatlanfotózás árajánlatkérés