Fotóim az Octogon Magazinban

By Hlinka Zsolt2020.04.02.1 Perc

Ebben a galériában a Libri Könyváruház egyik üzletéről készült képeim láthatóak, mely dizájnját a 81font építészeti és belsőépítészeti iroda neve fémjelzi. Az online teren kívül a fotók nyomtatásban, az Octogon Magazinban is megjelentek, ahol az iroda részletes koncepcióleírását illusztrálják.

Az impozáns enteriőr igazi öröm-projekt egy fotós számára: tágas, szellős, világos, minden részletében gondosan kialakított terek és izgalmas részletek vártak. A bolt a Libri egyik központjának is nevezhető, ezért belsőépítészete kiemelt odafigyelést kapott. Modern világítástechnika, növényfalak, okos és komfortos megoldások jellemzik, amelyek valódi élményt nyújtanak a látogató számára.

A fotókon teljességében és apró részleteire fókuszálva egyaránt bemutatom az enteriőrt, nagy hangsúlyt fektetve a fények és a belmagasság központi szerepére. Bár a fehér uralkodó árnyalat és megteremteni a modernséget, a színes könyvek, növénnyel borított és fafelületek harmonikusan törik meg és kreálnak otthonos atmoszférát – képeimen e hangulatot is tükrözöm. Amennyiben Ön is szeretné elkészíttetni üzlete vagy irodája portfólióját, forduljon hozzám bizalommal!