Web Design

Az Év Honlapja Díj – negyedik alkalommal!

2019-ben 18. alkalommal került megrendezésre az Év Honlapja pályázat – azaz az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye-, melyre 183 nevezés érkezett. Vannak, akik számára új lehet: a fényképészet mellett webfejlesztéssel is foglalkozom. Saját weboldalamat is magam készítettem, melyet idén harmadik alkalommal emelt ki a zsűri.

A tervezéskor mindig két szempontot veszek figyelembe: legyen minél könnyebb, logikusabb az adott felület használata, emellett nyújtson esztétikai élményt is a felhasználók számára. Így tettem saját oldalam átalakításakor is, melyen az utóbbi évben rengeteget dolgoztam. A művészeti projektek mellett idén helyet kaptak az alkalmazott megbízások és a szabadúszó szolgáltatások. Emellett igyekeztem még dinamikusabbá, átláthatóbbá és látványosabbá tenni az oldalt.

Díjat átvehettem személyesen a Budapest Extrában rendezett díjátadón.

A következő értékelést kaptam a zsűritől:

„Letisztult, modern honlap, mely a tulajdonos munkáinak nagyszerű keretet ad. A tartalom aprólékosan megtervezett, meggyőző marketing elemekre épít és folyamatosan fejlődik. Az oldal felépítése minden igényt kiszolgál a fotók pedig csodálatosak, amihez ezúton is gratulálunk. További sok sikert.”

Hatalmas elismerés számomra 4. alkalommal is díjazottnak lenni. 2019-ben és 2014-ben Portfolió kategóriában nyertem, emellett 2012-ben Személyes oldal kategóriában különdíjat kaptam. További sikerem, hogy galériám, a Focus Gallery webshopja 2017-ben szintén győztes volt, méghozzá e-kereskedelem kategóriában.

Köszönöm a lehetőséget A Magyar Marketing Szövetségnek és az Internet Marketing Tagozatnak!

Bővebben a weboldal készítésről