2019-ben 18. alkalommal került megrendezésre az Év Honlapja pályázat – azaz az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye-, melyre 183 nevezés érkezett. Vannak, akik számára új lehet: a fényképészet mellett alkalmanként webfejlesztéssel is foglalkozom. Saját weboldalamat is magam készítettem, melyet idén harmadik alkalommal emelt ki a zsűri.

A tervezéskor mindig két szempontot veszek figyelembe: legyen minél könnyebb, logikusabb az adott felület használata, emellett nyújtson esztétikai élményt is a felhasználók számára. Így tettem saját oldalam átalakításakor is, melyen az utóbbi évben rengeteget dolgoztam. A művészeti projektek mellett idén helyet kaptak az alkalmazott megbízások és a szabadúszó szolgáltatások. Emellett igyekeztem még dinamikusabbá, átláthatóbbá és látványosabbá tenni az oldalt.

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings and more.

A következő értékelést kaptam a zsűritől:

„Letisztult, modern honlap, mely a tulajdonos munkáinak nagyszerű keretet ad. A tartalom aprólékosan megtervezett, meggyőző marketing elemekre épít és folyamatosan fejlődik. Az oldal felépítése minden igényt kiszolgál a fotók pedig csodálatosak, amihez ezúton is gratulálunk. További sok sikert.”

Hatalmas elismerés számomra 4. alkalommal is díjazottnak lenni. 2019-ben és 2014-ben Portfolió kategóriában nyertem, emellett 2012-ben Személyes oldal kategóriában különdíjat kaptam. További sikerem, hogy galériám, a Focus Gallery webshopja 2017-ben szintén győztes volt, méghozzá e-kereskedelem kategóriában.

Köszönöm a lehetőséget A Magyar Marketing Szövetségnek és az Internet Marketing Tagozatnak!