3 magazin megjelenés decemberben

By Hlinka Zsolt2020.12.27.2 Perc

Év végére izgalmas gyűjtést hoztam olvasóimnak: több projektem is megjelent nyomtatásban. Színes-szagos anyag következik, melyben termékpalettám jó része megjelenik. Üzlethelyiség, komplett ház és két különleges, luxus enteriőr is helyet kapott az újságokban. Olvasson tovább és ismerje meg történetüket!

OCTOGON architecture&design magazine

A neves építészmagazinban már több alkalommal voltak láthatóak fényképeim, ezúttal két projektemet is megtalálhatják az oldalakat lapozva. Ezek egyike Pethő László tervezése, amely egy fából készült nyaralóház. A képeken a fát, mint domináns felhasznált anyagot és a letisztult designt emeltem ki. Teljes körű fotózást készítettem, tehát a külső és belső részleteket is megörökítettem, hogy láthatóvá váljon, milyen autentikusan illeszkedik a ház az őt körülölelő tájba.

Másik munkám a Corvin-negyedben található Bortársaság üzletének enteriőrfotózása volt, melyben a modern megjelenésre és a látványos világítástechnikára fókuszáltam.

OCTOGON Deco

A nívós enteriőrökre szakosodott magazinba ezúttal egy belvárosi polgári otthon új arcát örökítettem meg. Időtlen stílus és kortalan elegancia járja át ezeket a különleges tereket, melyben a tágasság, a napfény és az anyagok összehangolt használata első látásra magával ragadja látogatóját. Kiegyensúlyozott kompozíciókat használtam, hogy erősítsem a tér nyugodtságának érzetét.

LAKÁSKULTÚRA Magazin

Rózsadombi mese néven mutatja be ezt a finom, otthonos lakást a szerző a magazinban. Elegancia és játékosság izgalmas kombinációja vetélkedik a terekben, melyet az ablakokon át beszűrődő, festői növényzet tesz teljessé. Merész kompozíciókkal, látványos szögekből készítettem el a képeket, hogy teljes egészében megjelenítsem a lakásban uralkodó hangulatot. A fotók gazdagok részleteikben, mégis vezetik a szemet, melyre az okosan megtervezett színhasználat siet segítségünkre.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését enteriőrfotózással kapcsolattal, keressen elérhetőségeim egyikén, vagy kérjen ajánlatot az árkérő űrlappal.