Profi lakáseladás: számít a portfolió

By Hlinka Zsolt2020.11.13.2 Perc

A lakáseladás procedúrája akkor a legjobb, ha gördülékeny, hatékony és eredményes. Érdemes tehát minden tényezőt megvizsgálni és tökéletesre polírozni, hogy az ingatlan minél előbb megtalálja leendő tulajdonosát. A hirdetések szíve az esetek többségében a fotóanyag: felkeltik a figyelmet, érzelmeket váltanak ki és segíthetnek kiemelkedni a hirdetések masszájából – ezek összesége pedig hozzájárul a sikeres adás-vételhez.

Hogyan hatnak a fényképek?

Pozitív és negatív irányba is dönthetnek a hirdetés mérlegén. A homályos, életlen, rossz szögből lőtt képek minden bizonnyal rontanak az esélyeken. Egyrészt nem sugároznak profizmust, tehát csökkentik a bizalmat, másrészt nem adnak valós képet az ingatlanról. Lehet bármilyen lenyűgöző egy tér, a megfelelő világítás és látásmód nélkül ez garantáltan nem köszön vissza a fotókon.

Egy precízen megtervezett galériával azonban egészen más hatást válthat ki: érthetővé válik a terek kapcsolata, az atmoszféra pedig könnyedén érzékelhetővé.

Enteriőrfotózás, ingatlanfotózás, lakásfotózás

Ne hagyja továbblépni érdeklődőit!

Az online felületeken gyorsan, rövid idő alatt kell megszerezni a figyelmet: ehhez látványos, profi fotók szükségesek. Ezek elkészítésében lehetek segítségére. Az ingatlaneladásokhoz érkezett megrendeléseimben tehát az a legfontosabb számomra, hogy a néző azt gondolja: „Ezt élőben is meg kell nézem!”.

Enteriőrfotózás, ingatlanfotózás, lakásfotózás

Egyedi terek, egyedi megoldások

Bár nagy tapasztalattal rendelkezem az ingatlanfotózás területén, mégsem dolgozom kaptafára. Minden lakás, ház saját előnyökkel és izgalmas tulajdonságokkal rendelkezik, ezért előbbiek kidomborításához igazítom koncepcióimat. Ügyfeleim terveit is számításba veszem egy-egy projekt megtervezésekor, hogy a számukra legmegfelelőbb és hatékonyabb javaslatot dolgozhassam ki. Teljes körűen megörökítem az ingatlanokat: külső és belső fotózást egyaránt vállalok.

Többre vágyik? Ismerje meg az ingatlanvideózás lehetőségeit!

Munkámban fontos számomra, hogy lépést tartsak a legújabb trendekkel és kövessem a nemzetközi irányvonalakat. Éppen ezért videós tartalmak készítését is örömmel vállalom. Ezek előnye lakáshirdetések esetén, hogy egyrészt rendkívül látványosak, másrészt kiválóan alkalmasak arra, hogy részletesen bemutassanak egy ingatlant. Egyik térből a másikba haladva megismerhetőek a lakás, ház méretei, kapcsolatai. Nagy területek bemutatására is alkalmas a technika, drónfelvételekkel gyönyörű képek, videók készíthetőek birtokokról, kertekről, vagy akár több elemből álló épületegyüttesekről.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén, vagy kérjen ajánlatot az árkérő űrlappal.