A Koller galéria képviselt művésze lettem

By Hlinka Zsolt2019.04.13.2 Perc

Megtiszteltetés és nagy öröm számomra, hogy mostantól Magyarország legrégebben működő galéria és műkereskedése, a Koller Galéria bizalmát élvezik válogatott munkáim.

A Budai Várnegyedben működő patinás művészeti intézmény honlapján is megtekinthetőek és természetesen meg is vásárolhatóak a fotók.

A válogatásban az urbánus, lendületes fotókmellett Budapest véleményem szerint legszebb beltereiről készült képeim is helyet kaptak, így a főváros különféle arcait mutathattam meg. Amióta a szimmetria kérdése izgat, mint fényképész úgy gondolom, hogy egyformán kifejező a vadonatúj metró csarnoka és a Parlament impozáns lépcsősora.

Bízom benne, hogy a képeknek jó helyük lesz egy olyan megalkuvást nem ismerő, nemzetközi tapasztalattal is bíró szakemberekkel rendelkező fórumon, mint a Koller Galéria. Személyes büszkeségem továbbá, hogy képeim más művészeti ágak alkotásaival került egy társaságba, hiszen a Galériában festők, szobrászok, grafikusok munkái is megtalálhatóak, de értékes antikvitásokat is vásárolhat az, aki a művészetek rajongója.

Ami bennünket, fotográfusokat illet, jóleső érzés volt látni, hogy a legjobb társaságban lehetek. Hiszen ezek minőségi munkák több fajta stílusra, változatos koncepciókra épülnek. Az Urban Symmetry sorozatom nagyszerű platformra került kollégáim képeivel, az ő munkáik az utcai életképektől az absztrakt víziókon át kifejező portrékat kaptak lencsevégre, és mind-mind színvonalas alkotások.

A családi vállalkozásként 60 éve működő galéria a digitális kor elvárásainak megfelelően online értékesítői felülettel is rendelkezik. Így azok számára is hozzáférhetőek a műtárgyak, akik személyesen nem látogatnának el a galériába.

Ha felkeltették érdeklődését a galériában látható fényképek és szeretne jobban elmélyülni a sorozataimban, ismerje meg exkluzív nyomatú, Urban Symmetry című könyvemet.