Best Print Hungary díjas a könyvem!

By Hlinka Zsolt2019.04.13.2 Perc

Márciusban jelent meg első kötetem, mely egyes budapesti képeim válogatása. A beltartalom mellett a grafikai tervezés és a nyomdai kivitelezés is a saját munkám, így hatalmas elismerés számomra az arany fokozat.

Design

Ahogyan korábban is írtam, hosszas válogatás után megszületett a képi anyag, amely már csak arra várt, hogy megfelelő formába kerüljön. Fontos volt számomra, hogy a könyv első ránézésre tükrözze stílusomat és mondanivalómat, így nagy hangsúlyt fektettem többek között a borítóra. Végül egy letisztult, de aprólékosan megtervezett, izgalmas design mellett döntöttem. A könyvhöz az exkluzív borítón kívül olyan, magas minőségű papírokat választottam, amelyek leginkább alkalmasak arra, hogy hordozzák képeim egyedi színvilágát.

A Best Print Hungary a hazai nyomdaipar egyik legrangosabb díja, így elismerésük hatalmas megtiszteltetés számomra. Kiadványom a Többszínes kartonált könyvként nyert, amely a legnépszerűbb kategória, ide érkezett a legtöbb pályamű.

Tartalom

Az Urban Symmetry könyv –címéből árulkodóan – a városi szimmetriák gyűjtőhelye: eddigi munkásságom olyan darabjait rendszereztem, amelyek a fővárosban készültek és véletlen, vagy éppen szándékos szabályosságokat örökítenek meg. A 164 oldalas könyv összesen 112 fotográfiát ölel körbe, köztünk díjnyertes sorozatokét is. Szerepelnek benne például a FAPA 2017 díjas Auditorium képeim, a 2. ArtHungry Awards, a FAPA 2016 díjas és a SONY World Photography Awards jelölt Urban Symmetry sorozat fotói is. De az ismert képek mellett helyet kaptak soha nem látott és eddig általam – talán méltatlanul J – kevés figyelmet kapott fotók is, így a kiadvány még azon érdeklődőimnek is meglepetést okozhat, akik gyakran követik figyelemmel munkásságomat.

Köszönöm az elismerést!

Amennyiben szeretne egyet limitált darabszámú kiadványomból, az alábbi linken rendelheti meg.

Urban Symmetry könyv