Fotóim az Octogon Deco Magazinban

By Hlinka Zsolt2020.09.21.1 Perc

Akik figyelemmel követik munkásságom, talán már olvashatták: a fotózás mellett sokat jelent számomra a nyomdaipar is. Családomban nagy hagyománya van a nyomtatott sajtó szeretetének, így számomra is minden alkalommal megtiszteltetés, amikor ilyen projektben vehetek részt.

Ezúttal ismét az Octogon Deco Magazin számára készítettem képeket, amely egy különleges építészeti és belősépítészeti megoldásokat bemutató, prémium újság. Az itt megjelenő enteriőr megörökítésével Szépfy Réka belőépítész bízott meg.
Egy fizikálisan is megvalósuló magazin számára készített fotóanyag más megközelítést igényel, mint az online tartalom: hiszen itt nem monitoron, hanem papíron jelennek meg a képek. Nincs lehetőség a fényerő átállítására a papírlapokon, illetve a nagyítás lehetősége is erősen korlátozott. Figyelembe kell venni ezenkívül azt is, hogy az általam készített fotók illeszkedjenek a magazin arculatába, azok kellemesen olvadjanak az újság további lapjai közé.
Ezúttal egy modern, otthonos lakásról készítettem fotókat, melyeken a harmónia, a letisztultság és a finom játékosság dominált. A mindent megalapozó, tiszta fehér falak, a természetes színek és az uralkodó fényáradat korokon átívelő eleganciát sugároz – ezt a hangulatot igyekeztem megragadni a végső képanyagon. Kiegyensúlyozott kompozíciókat választottam, melyek tovább erősítenek előbbin, az olvasót pedig azonnal ebbe a nyugodt, idilli környezetbe repítik.
Amennyiben Ön is szeretne portfóliót készíttetni otthonáról, irodájáról vagy üzlethelyiségéről, keressen fel elérhetőségeim egyikén!