gyaruzemfotozas

MOL imázsfotó projekt

By Hlinka Zsolt2019.04.14.1 Perc

Felkéréseim eddigi egyik legizgalmasabb darabja a MOL Group számára készített imázsfotózás volt. A megbízás keretein belül a DUFI, azaz a százhalombattai Dunai Finomítót örökítettem meg, ami igazi kihívás volt számomra.

A munkát megelőzően hosszasan egyeztettünk a MOL Group csapatával elképzeléseiket és saját koncepciómat illetően, így alkotva meg közös tervünket. A projekt igazán hálás feladat volt, ugyanis azt az instrukciót kaptam, hogy nyugodtan eresszem szabadon fantáziámat, és magam válasszam ki a finomító területén a legoptimálisabb helyszíneket a képkészítésre.

Munkavédelmi felszereléssel felfegyverkezve, kísérettel másztam meg a tornyokat, ahol több kiszállás során születtek meg a fotográfiák. Hosszas barangolás során fedeztem fel a létesítmény legérdekesebb részleteit, ezekhez párosítottam a napok azon szakait, amelyek a legjobban illettek a témákhoz: a naplementék narancsai, vagy az éjszakai égbolt sötétjei remek hátteret adtak az ipari berendezéseknek, fémcsöveknek és magasba ívelő tornyoknak.

Az elkészült sorozatot nagy örömmel fogadták, így közös sikerként éltük meg az együttműködést.

Íme, az elkészült fotók: