Megnyílt a galériám

By Hlinka Zsolt2019.04.14.1 Perc

Alkotóként nem is kívánhat többet magának az ember, mint egy helyet, ahol művei méltó helyet kaphatnak. Nagy lépés és öröm volt tehát megnyitni a Focus Photo Gallery kapuit, ahol fényképeim hatalmas falakra kerülve végre igazán életre kelhetnek.

Egy kritérium már a tervezés szakaszában is tiszta volt: az exkluzív színvonal nyújtása. Képeim művészi minőségei mellett mind a hordozók, mind a festékek, mind a felhasznált technológiák terén a legmodernebb lehetőségeket felkutatása és integrálása számomra a cél, hogy múzeumi minőségű alkotásokat kínálhassak közönségem számára. Ezért választottam a méltán népszerű akrilüveget, ritkaságnak számító szálcsiszolt alumínium lemezeket, és a kiváló Canson Baryta Photographique art papírra történő Giclée nyomtatást.

A galéria megalapítása azért is volt fontos számomra, mert hiszek az alkotások sajátos, egyedi kisugárzásában: csak személyesen, élőben mérhető fel, hogy egy-egy mű valóban illik-e abba a térbe, amelybe szánjuk. Várok tehát mindenkit szeretettel a Budafoki út 64-es szám alatt, ahol előzetes egyeztetés után képeim bármikor megtekinthetőek.

Focus Gallery webshop